Μη χάσετε αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ «H συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών» του John Gottman ένα βιβλίο-κλειδί για την οικογενειακή ευτυχία

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ «H συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών» του John Gottman ένα βιβλίο-κλειδί για την οικογενειακή ευτυχία

Όταν οι αντιδράσεις των παιδιών και η συμπεριφορά τους μοιάζει παράλογη και ακατανόητη, οι γονείς έχουν μία επιλογή εκτός από το να απελπίζονται: Να διαβάσουν αυτό το βιβλίο. Διότι δίνει λύσεις. Άμεσες και αποτελεσματικές.

john_gottman_art
Ο πλήρης τίτλος του βιβλίου που μπορεί, κυριολεκτικά, να αλλάξει τη ζωή σας ως γονέων και να μεταμορφώσει τη σχέση που έχετε με τα παιδιά σας, είναι «Η συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών - Πώς να μεγαλώσουμε παιδιά με συναισθηματική νοημοσύνη: Ένα πρακτικός οδηγός για γονείς».

Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μας που αυτή την εβδομάδα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους αναγνώστες μας ένα τόσο σημαντικό έργο. Στη μελέτη του ο John Gottman εφαρμόζει, με εξαιρετικά απλό και κατανοητό τρόπο, τη μέθοδο προσέγγισης του παιδικού ψυχισμού από τη σκοπιά της συναισθηματικής νοημοσύνης. Προβλήματα συμπεριφοράς που δημιουργούν αναταράξεις και συγκρούσεις ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς, διαφορές που προκαλούν απογοήτευση και θλίψη, μπορούν να λυθούν αντί να οδηγούν σε επώδυνα αδιέξοδα.

Ο John Gottman παρουσιάζει διεξοδικά την εναλλακτική οδό στην ενδοικογενειακή αρμονία, χρησιμοποιώντας πρακτικά παραδείγματα τα οποία έχει συλλέξει μέσα από καθημερινά, απολύτως αληθινά περιστατικά.

Στο βιβλίο «Η συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών» οι γονείς θα βρουν έναν καλοπροαίρετο σύμβουλο, έναν πιστό και ψύχραιμο οδηγό. Ο οποίος θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν σε βάθος τα παιδιά τους -και, εν τέλει, να ζήσουν καλύτερα.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εξαιρετικό βιβλίο του του John Gottman «Η συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών».

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ «H συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης