Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπ. Εργασίας

Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπ. Εργασίας

Βασικό αίτημα της ΠΟΕΔΗΝ η ένταξη των εργαζομένων στα νοσοκομεία στα Βαρέα και Ανθυγιεινά

foto-ergas0a4
Συγκέντρωση έξω από το κτήριο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Η τροχαία είχε διακόψει, νωρίτερα, την κυκλοφορία στο σημείο, καθώς οι διαδηλωτές είχαν κατέβει στο οδόστρωμα με τα πανό με τα οποία ζητούν την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Την περασμένη Δευτέρα η διοίκηση της ΠΟΕΔΗΝ είχε στείλει επιστολή στην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου ζητώντας συνάντηση για σήμερα.

foto-ergas0a3
foto-ergas0a2
foto-ergas0a1


Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά κινητοποίηση της ομοσπονδίας για το ζήτημα των ΒΑΕ κι ενώ έχει μεσολαβήσει η δέσμευση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιογλου. 

Για την μεγαλύτερη συμμετοχή στη συγκέντρωση η ΠΟΕΔΗΝ έχει κηρύξει στάση εργασίας έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

«Πώς μπορεί να προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες ο Επαγγελματίας Υγείας στα 67 έτη που συνταξιοδοτείται με τέτοια εργασιακή εξουθένωση και δυσμενείς συνθήκες εργασίας;» ερωτά την κυρία Αχτσιόγλου η ΠΟΕΔΗΝ.

Η ομοσπονδία καταγγέλλει, επίσης, για «χάλι» όσον αφορά το θέμα των εκκρεμών συντάξεων υποστηρίζοντας ότι μόνο για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία φτάνουν τις 3.000.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης