Πλανόδιοι με παρελθόν στις κλοπές συνελήφθησαν στην Πάτρα

Πλανόδιοι με παρελθόν στις κλοπές συνελήφθησαν στην Πάτρα

Σε  βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για κλοπές που είχαν εκδοθεί από ανακριτή στην Κρήτη

4733459
Με ύποπτους σκοπούς έφτασαν στην Πάτρα δυο Έλληνες που εμφανίζονταν ως πλανόδιοι πωλητές σεντονιών, παπλωμάτων και άλλων λευκών ειδών. Όμως, αυτή ήταν η «βιτρίνα» τους, καθώς και οι δυο είχαν πλούσιο ποινικό παρελθόν στις κλοπές και τους αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές!

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τους εντόπισαν να κινούνται σε έναν δρόμο της πόλης, τους ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για κλοπές που είχαν εκδοθεί από ανακριτή στην Κρήτη! Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών έδωσε εντολή να μεταχθούν στην Κρήτη για να απολογηθούν.

*** Τρύπωσε στο σπίτι μιας 75χρονης στην Δράμα εκμεταλλευόμενος ότι ήταν απασχολημένη και άρπαξε το πορτοφόλι της που περιείχε χρήματα, ένας 43χρονος Έλληνας το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης