Σέρρες: Ανήλικοι έκλεβαν μοτοποδήλατα και άρπαζαν αλυσίδες

Σέρρες: Ανήλικοι έκλεβαν μοτοποδήλατα και άρπαζαν αλυσίδες

Υπό την καθοδήγηση 25χρονου «καθοδηγητή»

astynomia-peripoliko-ena
Με την καθοδήγηση του 25χρονου «δασκάλου» τους έκλεβαν δυο πιτσιρικάδες στην πόλη των Σερρών, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας που εξιχνίασαν τέσσερις κλοπές οι οποίες είχαν γίνει από τις 15 ως τις 18 του περασμένου Σεπτεμβρίου!

Στο διάστημα αυτό, οι δύο ανήλικοι είχαν κλέψει δυο μοτοποδήλατα, το ένα από αυτά βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ είχαν αρπάξει και τις συνολικής αξίας 500 ευρώ χρυσές αλυσίδες που φορούσαν δυο ηλικιωμένες. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 25χρονου και των «άγουρων» δραστών, περιλαμβάνονται κατηγορίες για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου σε βάρος της 26χρονης μητέρας του ενός και του 40χρονου πατέρα του άλλου.

*** Μαζί με την 24χρονη κόρη του ξάφριζε τιμαλφή από κοσμηματοπωλεία και εργαλεία από αποθήκες σε περιοχές των Σερρών, ένας 42χρονος Έλληνας! Οι αστυνομικοί του τμήματος Ηράκλειας εξιχνίασαν την δράση τους που χρονολογείται από τον Απρίλιο του 2016, όταν «βούτηξαν» από κοσμηματοπωλείο ένα ρολόι το οποίο βρέθηκε στο σπίτι τους.

Επιπλέον, βρέθηκε ένα ποδήλατο το οποίο είχε κλαπεί τις προηγούμενες μέρες από την αυλή ενός σπιτιού, ενώ είχαν αρπάξει και διάφορα εργαλεία αξίας 380 ευρώ από την αποθήκη ενός σπιτιού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη. Σε βάρος πατέρα και κόρης σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης