Λαμία: Μια 16χρονη και η 18χρονη συνεργός της ξάφρισαν γριούλα

Λαμία: Μια 16χρονη και η 18χρονη συνεργός της ξάφρισαν γριούλα

Της πήραν τα 52 ευρώ που είχε στο σπίτι της...

ilikiomenoi-thumata-summorias
Οπλισμένες με μπόλικο... θράσος άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού μιας ηλικιωμένης στη Λαμία δυο νεαρές Ρομά, μια από τις οποίες ανήλικη, μπήκαν μέσα μέρα- μεσημέρι και έψαξαν με την ησυχία τους για χρήματα! Όταν τις πήρε είδηση η ένοικος, είχαν ήδη «βουτήξει» 52 ευρώ και έφευγαν τρέχοντας.

Παρ' όλα αυτά, οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν για την εισβολή άρχισαν έρευνες στην περιοχή και εντόπισαν τις δύο γυναίκες ηλικίας 16 και 18 χρόνων και επέστρεψαν στην ηλικιωμένη τα κλεμμένα χρήματα που βρήκαν πάνω στην μεγαλύτερη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος τις παρέπεμψε σε τακτική δικάσιμο.

*** Την απουσία του ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού εκμεταλλεύτηκε ένας 40χρονος Ρομά για να παραβιάσει την πόρτα το απόγευμα του Σαββάτου και να αρπάξει από μέσα χρυσαφικά και καλλυντικά αξίας 8.000 ευρώ. Ωστόσο, ο τυχαίος έλεγχος που του έκαναν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δομοκού αποκάλυψε τα κλοπιμαία και συνελήφθη! Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης