Αλλοδαπή ταξίδεψε με 2,5 κιλά χασίς στη Μυτιλήνη

Αλλοδαπή ταξίδεψε με 2,5 κιλά χασίς στη Μυτιλήνη

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στις αποσκευές της 42χρονης αλλοδαπής τρεις συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους δύο κιλών και 636,98 γραμμαρίων

arm98
Στοχοποιημένους ελέγχους έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης στις γυναίκες οι οποίες αποβιβάζονταν από το πλοίο της γραμμής που έφτασε στο λιμάνι του νησιού από τον Πειραιά, καθώς είχαν πληροφορίες ότι μια από αυτές θα μετέφερε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών.

Έτσι, δεν άργησαν να εντοπίσουν μια 42χρονη αλλοδαπή, στις αποσκευές της οποίας έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους δύο κιλών και 636,98 γραμμαρίων. Το χασίς κατασχέθηκε μαζί με ένα κινητό που είχε μαζί της η γυναίκα, για το οποίο ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών ώστε να διαπιστωθεί με ποιον ερχόταν σε επαφή για να παραδώσει το φορτίο στη Λέσβο. Η 42χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την πώληση.

Mytilini-xasis


Κλείσιμο
*** Σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν έλεγχο σε έναν 35χρονο αλλοδαπό και βρήκαν πάνω του ένα τσιγαριλίκι. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, στον περιβάλλοντα χώρο της οποίας βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με 66,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου στον οποίο παραπέμφθηκε ο 35χρονος του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης