Τάπερ και σακούλες με δυο κιλά χασίς στην Καβάλα

Τάπερ και σακούλες με δυο κιλά χασίς στην Καβάλα

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

kavala-xasis-ena
Σε νάιλον σακούλες και πλαστικά τάπερ όλων των μεγεθών φύλαγε το παράνομο εμπόρευμα που διακινούσε σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής, ένας 27χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε ένα χωριό της Καβάλας.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για την δραστηριότητα του νεαρού και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν 12 συσκευασίες και επτά δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 791 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 11,5 γραμμαρίων, 3,5 ml χασισέλαιο, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και μια πρέσα που χρησιμοποιούσε για την επεξεργασία της κάνναβης. Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Άλλες 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 125 γραμμάριων μαζί με μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης και δύο τρίφτες κάνναβης κατασχέθηκαν στο σπίτι και το κατάστημα ενός 23χρονου που συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν ακόμη 240 ευρώ και ένα κλομπ, που του στοίχισε την επιπλέον κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων.

*** Πάλι στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 40χρονος Έλληνας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 78 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης