Ηράκλειο: Βρέθηκε ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε διανομέα

Ηράκλειο: Βρέθηκε ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε διανομέα

Πρόκειται για έναν 38χρονο Έλληνα ο οποίος έχει προσαχθεί  - Το θύμα χειρουργήθηκε και ακρωτηριάστηκε στο κάτω άκρο - Νοσηλεύεται στην εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείο - Το ατύχημα  σημειώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου

4668565

Οκτώ ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί ένας 54χρονος μοτοσικλετιστής στη λεωφόρο Κνωσού του Ηρακλείου, η Τροχαία κατάφερε να εντοπιστεί τον ασυνείδητο οδηγό του ασημί Golf που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε αβοήθητο.

Πρόκειται για έναν 38χρονο Έλληνα ο οποίος έχει προσαχθεί και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν θα εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψή του, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Το ατύχημα είχε γίνει στις 21.46 το βράδυ της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, όταν ο οδηγός του Golf συγκρούστηκε με το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο 54χρονος διανομέας, καθώς οι ελιγμοί στάθμευσης ενός άλλου οχήματος εμπόδιζαν την ορατότητά του. Ωστόσο, δεν σταμάτησε για να του προσφέρει βοήθεια και έσπευσε να εξαφανιστεί. Στον εντοπισμό του οδήγησαν τα πλάνα που είχε καταγράψει η κάμερα κλειστού κυκλώματος στο σημείο του ατυχήματος.

Το θύμα είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ, όπου χειρουργήθηκε και ακρωτηριάστηκε στο κάτω άκρο και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου, όπου παραμένει για νοσηλεία σε σοβαρή κατάσταση, καθώς φέρει τραύματα σε όλο το σώμα και το κεφάλι του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης