Άρτα: Δύο γυναίκες στρίμωξαν μία γριούλα και της άρπαξαν το πορτοφόλι

Άρτα: Δύο γυναίκες στρίμωξαν μία γριούλα και της άρπαξαν το πορτοφόλι

Μια ηλικιωμένη δεν μπορούσε να αντιδράσει όταν δύο άγνωστες γυναίκες τις ακολούθησαν – Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να τις εντοπίσουν πριν γίνουν άφαντες

omada_dias
Είδε τον κίνδυνο να έρχεται, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να αντιδράσει, μια ηλικιωμένη που διαπίστωσε ότι μόλις μπήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας της στην Άρτα, την ακολούθησαν δυο άγνωστες γυναίκες. Πράγματι, δεν άργησαν να την στριμώξουν και να αρπάξουν το πορτοφόλι της με όσα χρήματα περιείχε!

Οι δράστιδες τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ειδοποιήθηκαν από το θύμα τους κατάφεραν να τις εντοπίσουν πριν γίνουν άφαντες και να τις ακινητοποιήσουν. Πάνω στις δυο Ελληνίδες ηλικίας 31 και 38 χρόνων, βρήκαν το κλεμμένο πορτοφόλι που αποδόθηκε στην ηλικιωμένη και τις προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνονται και για άλλες παρόμοιες κλοπές πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

*** Οι άνδρες της Ασφάλειας Άρτας εξιχνίασαν και μια κλοπή που είχε γίνει στις 13 Νοεμβρίου στην αποθήκη ενός 78χρονου στην περιοχή Μεγάρχη Άρτας, απ’ όπου είχαν κλαπεί τα χρήματα που φύλαγε για ώρα ανάγκης. Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης ήταν ένας 36χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης