Πρώτα τον χτύπησε και την επομένη του έβγαλε μαχαίρι

astynomia

Όπως κατήγγειλε ο 17χρονος Έλληνας στους αστυνομικούς του Α’ τμήματος Πατρών, ο δράστης τον απείλησε με μαχαίρι το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στην Πάτρα

Τόσο… άχτι είχε ένας 45χρονος ένα ανήλικο παιδί με το οποίο έχει προσωπικές διαφορές, ώστε δεν δίστασε να προκαλέσει δυο διαδοχικά επεισόδια σε βάρος του μέσα σε ένα 24ωρο και μάλιστα σε… διαφορετικές πόλεις της χώρας!

Όπως κατήγγειλε ο 17χρονος Έλληνας στους αστυνομικούς του Α’ τμήματος Πατρών, ο δράστης τον απείλησε με μαχαίρι το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στην Πάτρα, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν συναντηθεί στη Ναύπακτο όπου ο 45χρονος του επιτέθηκε και τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς τον ελαφρά!

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν, ενώ έστειλαν σήμα και στις αρχές της Ναυπάκτου ζητώντας τον εντοπισμό του. Στο μεταξύ, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του με κατηγορίες για απειλή, παράνομη οπλοκατοχή και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kos3

Η «European Week of Regions and Cities» είναι μια τετραήμερη εκδήλωση που διεξάγεται κάθε χρόνο στις Βρυξέλλες, κατά την οποία εκπρόσωποι περιφερειακών και τοπικών αρχών, εμπειρογνώμονες και πανεπιστημιακοί έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ορθές πρακτικές και τεχνογνωσία στον τομέα της περιφερειακής και αστικής ανάπτυξης