Εννέα συλλήψεις για πόκερ στην Κάλυμνο

Kalymnos-tzogos

Μετά από πληροφορίες οι άνδρες της αστυνομίας έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο

Ακόμη και στα σπίτια καταφεύγουν οι τζογαδόροι για να ικανοποιήσουν το πάθος τους, που «φουντώνει» την εορταστική περίοδο σύμφωνα με το έθιμο για καλή τύχη με τη νέα χρονιά. Αυτό συνέβη στην Κάλυμνο, όπου ένα οίκημα μετατράπηκε σε… καζίνο!

Όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πληροφορήθηκαν τι γινόταν στο συγκεκριμένο σπίτι, έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο και έπιασαν στα πράσα εννέα άτομα να παίζουν το παράνομο παιχνίδι πόκερ γύρω από ένα τραπέζι που είχε διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση, ντυμένο με πράσινη τσόχα, ενώ υπήρχαν προδιαγραφές και για μπαρμπούτι! Μάλιστα, συμμετείχαν και ανήλικοι, καθώς ο μικρότερος ήταν 17 και ο μεγαλύτερος 24 χρόνων!

Μαζί με το αυτοσχέδιο τραπέζι κατασχέθηκαν 231 ευρώ, 1.012 μάρκες, πέντε ζευγάρια ζάρια και πέντε τράπουλες και οι χαρτοπαίκτες συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Δείτε Επίσης

sakellaropoulou_main

Η μελέτη κυκλοφόρησε και με τη μορφή βιβλίου - Στο βιβλίο η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου γράφει το εισαγωγικό κεφάλαιο, στο οποίο εξηγεί τις αρχές που πρέπει να διέπουν ένα σύγχρονο δικαστικό σύστημα 

hackers

Ο στρατηγός εν αποστρατεία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ειδικός ερευνητής για θέματα που αφορούν ζητήματα εγκληματικότητας στο διαδίκτυο, Μανώλης Σφακιανάκης,  χαρακτήρισε την κυβερνοεπίθεση Τούρκων χάκερ: «Κίνηση εντυπωσιασμού».