Από ανακοπή πέθανε ο εξάχρονος που πνίγηκε με το λουρί του σκύλου- Τι λέει η ανακοίνωση του Παίδων

Το παιδί που νοσηλευόταν στην εντατική  του νοσοκομείου, σήμερα παρουσίσε νέα  καρδιακή ανακοπή, έγινε εκ νέου ανάνηψη, ωστόσο απεβίωσε

Παρά τις υπεράνθρωπες  προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα  Κυριακού» το 6χρονο παιδί που βρέθηκε με το λουρί του σκύλου τυλιγμένο στον λαιμό του, δεν τα κατάφερε. 

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, το παιδί που νοσηλευόταν στην εντατική  του νοσοκομείου, σήμερα παρουσίσε νέα  καρδιακή ανακοπή, έγινε εκ νέου ανάνηψη, ωστόσο απεβίωσε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο ασθενής Σ. Ι.-Χ. του Ν., ηλικίας 6 ετών νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Παίδων Π. & Α. Κυριακού από τις 18/12/2018 και ώρα 16:50. 

Το παιδί διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα ΤΕΠ άσφυγμο – απνοϊκό με κόρες σε μυδρίαση και έγινε άμεσα προχωρημένη καρδιοαναπνευστική ανάνηψη. 

Στα 35 λεπτά ανάνηψης, ανέκτησε καρδιακό ρυθμό και εισήχθη στη ΜΕΘ διασωληνωμένο, σε κρίσιμη – βαρύτατη κλινική εικόνα με αιμοδυναμική αστάθεια υπό φαρμακευτική υποστήριξη και πολυοργανική ανεπάρκεια. 

Έγινε Αξονική Τομογραφία εγκεφάλου και Αυχενικής Μοίρας Σπονδυλικής Στήλης με ευρήματα υπέρ ανοξικής εγκεφαλοπάθειας. Επίσης διενεργήθηκε υπερηχογράφημα άνω/κάτω κοιλίας με παθολογικά ευρήματα από ήπαρ, σπλήνα, έντερο, νεφρούς, που πιθανώς οφείλονται σε σπλαχνική υποάδρευση. 

Σήμερα παρουσίασε εκ νέου καρδιακή ανακοπή, έγινε εκ νέου ανάνηψη και παρά τις προσπάθειες, το παιδί απεβίωσε στις 11:55 π.μ στις 19.12.2018.


video placeholder

ΣΧΟΛΙΑ (13)

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχουλα

του, είμαι καχύποπτος και δεν πιστεύω την εκδοχή του ατυχήματος

Ο φύλακας Αγγελος του

γιατί δεν το φύλαξε το παιδάκι ... Ο Θεός να του χαρίσει αιώνια ζωή!

ΔΗΜΗΤΡΑ

Aς προσευχηθούμε για την ψυχούλα του. τί κρίμα.....

αυτο ακριβώς έπαθα εγώ

ενώ είχα πίστη μέσα μου, όταν αποφάσισα να δια κόψω κύηση γιατί το έμβρυο όταν γεννιόταν θα αντιμετώπιζε σοβαρή αναπηρία μη αναστρέψιμη σε όλη του τη ζωή (όσο θα ζούσε και με όποια ποιότητα ζωής) κάπου τότε έχασα και την πίστη μου. Έκτοτε πιστεύω μόνο στη λογική κάτι συνεβει στο dna και δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Ο Θεός είναι καλός δεν είναι τιμωρός..το να πεθαίνουν παιδιά και μωρά είτε από ατυχήματα είτε από ασθένειες δεν γίνεται να είναι έργο Του..

Ντίνος

Γίνεται κάτι καλό; Θέλημα θεού. Γίνεται κάτι κακό; Τυχαίο περιστατικό. Αποφασίστε εσείς οι θεότρελοι (όνομα και πράγμα), και πείτε μας.

Los Bomboneros

Η χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει ένας γονιός. Και πριν από τέτοιες γιορτές κιόλας...Μακάρι να αναπαυθεί εν ειρήνη αυτή η μικρή ψυχούλα.

AV

Π***άνα ζωή! Γιατί ρε γαμώτο να γίνονται τέτοιες τραγωδίες σε παιδάκια; Άντε μετά να πιστεύεις σε θεό. Κουράγιο στη μάνα αν και φταίει κι αυτή αλλά δεν είναι ώρα για τέτοια.

τί φταίει η μητέρα; σε δευτερόλεπτα μπορεί να γίνει ένα ατύχημα.

τί φταίει η μητέρα; σε δευτερόλεπτα μπορεί να γίνει ένα ατύχημα.

Dexter

Ας αναπαυτει η ψυχουλα του παιδιου...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης