Δρομοκαϊτειο: Νέο κρούσμα υπαλλήλου με πλαστό τίτλο σπουδών

dromokaiteio12

Απολύθηκε από το νοσοκομείο - Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις υπαλλήλων που έχουν προσληφθεί με πλαστό τίτλο σπουδών.

Μία ακόμη περίπτωση αφορά εργαζόμενο στο ψυχιατρείο Δρομοκαϊτειο, ο οποίος όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), κατά τον έλεγχο των τίτλων σπουδών από την υπηρεσία του νοσοκομείου διαπιστώθηκε ότι φέρει πλαστό τίτλο σπουδών Δ.Ε. Βοηθού Νοσηλευτή. Το νοσοκομείο τον απέλυσε.

Ωστόσο, η ΠΟΕΔΗΝ επαναφέρει το αίτημά της για αλλαγή του θεσμικού πλαισίου προκειμένου οι υπάλληλοι που είχαν προσληφθεί με πλαστό τίτλο σπουδών να μην διώκονται αυτεπάγγελτα για υπεξαίρεση χρημάτων από το Δημόσιο.

Για τον εργαζόμενο του ψυχιατρείου παίρνει θέση και το Σωματείο με ανακοίνωσή του ζητώντας να μην διωχθεί για κακούργημα. Επικαλείται το Σωματείο πως ο υπάλληλος διαθέτει αναπηρία 75% με γνωμάτευση από υγειονομική επιτροπή του ΚΕΠΑ και πως πριν την απόλυση είχε υποβάλει δικαιολογητικά αναπηρίας για συνταξιοδότηση.

«Τώρα όχι μόνο δεν του χορηγείται η σύνταξη, αν και έχει τις προϋποθέσεις, καλείται από την Ανακρίτρια σε αυτεπάγγελτη ποινή δίωξη ως δράστης για ζημία 150.000 ευρώ και πλέον που προξένησε στο Δημόσιο. Τα χρήματα που έλαβε για το σύνολο του μισθού του» αναφέρει το Σωματείο και ζητεί την επανεξέταση του θεσμικού πλαισίου.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Έτσι είναι

Αλλά η συνολική ευθύνη όσων άσκησαν πλημμελη ελεγχο ποια ειναι; Γιατι τα υπουργεια Υγείας και Παιδείας μετά απο τοσες δεκαετίες χρηματοδότησης για την ανάπτυξη συστημάτων πληροφορικής ακόμα δεν έχουν ένα αξιόπιστο μητρώο επαγγελματιών υγείας κλπ αποφοιτων; Σχετικά με την αποζημίωση. Εφόσον δεν ηλεγξαν και αποδέχθηκαν τις υπηρεσίες του θα έπρεπε να αφαιρέσουν από το πόσο της αποζημίωσης τον μισθό του ανειδίκευτου εργάτη για τα ιδια έτη εργασίας.

Ε.Ε.

ΕΛΑ.... ΠΕΦΤΩ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?????

Ψαγμένος

Γιατι να μην διωχθεί; Κάποιος άλλος που είχε μοχθήσει και είχε τα προσόντα, έχασε τη θέση και ίσως η ζωή του καταστράφηκε.

ΒΑΣΙΛΗΣ

ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ

Τατιάνα

Άμα κλαφτεί στα κανάλια θα πάρει και προαγωγή!

Πλαστά έ;

Στις δ/νσεις προσωπικού και ειδικά στα μητρώα όλων των υπηρεσιών υπηρετούν άτομα επιλεγμένα από κομματικές και συνδικαλιστικές παρατάξεις ώστε να μη μπορεί κανένας να έχει πρόσβαση στα αρχεία. Μόνο αυτοί γνωρίζουν τι θησαυρό από πλαστά φυλάνε. Όποιος πάει να βάλει χέρι και να ξεσηκώσει τα πλαστά τον τρώει η μαρμάγκα. Άμα τολμάτε ξηλώστε τους σε μια βραδιά και βάλτε άλλους. Και τότε να δείτε γλέντια.

χαχαχαχαχαχα

Κάντε και μια έρευνα σε εφορίες,ΙΚΑ,δημαρχεία,νομαρχίες κτλ.Εκεί θα πέσει το γέλιο της αρκούδας...

Eugenia

Ακριβώς. Ειδικά στις μικρές κοινωνιες ξερουμε αρκετα περιστατικα...ειδικα σε δημους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης