Δεύτερη ληστεία ηλικιωμένης στην Σπάρτη σε δυο 24ωρα

Δεύτερη ληστεία ηλικιωμένης στην Σπάρτη σε δυο 24ωρα

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της 96χρονης ενώ εκείνη κοιμόταν και κράτησαν με τη βία το πρόσωπό της χωμένο στο μαξιλάρι για να μην συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους

ilikiomeni-thima
Αντιμέτωπη με τον τρόμο βρέθηκε μια ανυπεράσπιστη γριούλα στην Σπάρτη, όταν στο σπίτι της εισέβαλαν άγνωστοι κακοποιοί και της επιτέθηκαν κρατώντας με τη βία το πρόσωπό της χωμένο στο μαξιλάρι του κρεβατιού της για να μην συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους!

Η εισβολή έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο της ισόγειας μονοκατοικίας και ακινητοποίησαν στο σαλόνι την 96χρονη γυναίκα, η οποία ζει μόνη.

Η άτυχη ηλικιωμένη δεν πρόλαβε καν να δει πόσοι ήταν οι εισβολείς, οι οποίοι ερεύνησαν το σπίτι αλλά δεν βρήκαν παρά μόνο ένα ρολόι και έναν σταυρό συνολικής αξίας 250 ευρώ, τα οποία άρπαξαν.

Οι ληστές διέφυγαν ανενόχλητοι προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η 96χρονη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ερευνούν για να τους εντοπίσουν. Η ληστεία έγινε δυο ημέρες μετά την απόπειρα σε βάρος μιας 78χρονης στην Τραπεζοντή του δήμου Σπάρτης και, σύμφωνα με τον «Λακωνικό Τύπο», δεν αποκλείεται να πρόκειται για τους ίδιους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης