«Πόλεμος» στην Αλεξάνδρας: Πώς έγινε το ραντεβού οπαδών ΠΑΟ, ΑΕΚ και Άγιαξ

«Πόλεμος» στην Αλεξάνδρας: Πώς έγινε το ραντεβού οπαδών ΠΑΟ, ΑΕΚ και Άγιαξ

Οπαδοί των «πρασίνων» και της ολλανδικής ομάδας που είχαν συνάντηση στην πλατεία Βικτωρίας συγκρούστηκαν με οπαδούς της ΑΕΚ   - Καμία προσαγωγή ή σύλληψη μέχρι στιγμής

aeeek
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ της Δευτέρας η λεωφόρος Αλεξάνδρας με οπαδούς της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ να πετάνε πέτρες, μολότοφ, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν στο σταθμό του ΗΣΑΠ στη Βικτώρια με οπαδούς του Άγιαξ που βρίσκονται στην Ελλάδα για το σημερινό αγώνα της ολλανδικής ομάδας με την ΑΕΚ. Παναθηναϊκός και Άγιαξ είχαν κανονίσει και συνάντηση έξω από το ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ολλανδικής ομάδας, προκειμένου να παραλάβουν εισιτήρια για τον αγώνα. Οι σύνδεσμοι των φιλάθλων των δυο ομάδων έχουν αρκετά καλές σχέσεις. Στη συνέχεια όλοι μαζί επιβιβάστηκαν στον ηλεκτρικό προκειμένου να πάνε στο λεγόμενο πράσινο σπίτι στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Στο ύψος της πλατείας Αργεντινής Δημοκρατίας τους περίμεναν οπαδοί της ΑΕΚ που βγήκαν από τα Εξάρχεια μέσω της Σπύρου Τρικούπη και της Μαυροματαίων.

Ακολούθησε πραγματικός «πόλεμος» όπως μαρτυρούν τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με μολότοφ, καπνογόνα, ξύλα και φωτιές στη μέση του δρόμου.



Κλείσιμο




Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ που κατάφεραν να απομακρύνουν τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές χωρίς, όμως, να γίνει κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

Λογαριασμός στο Twitter δημοσιεύει φωτογραφίες από οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ έξω από το ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ολλανδικής ομάδας αλλά και φωτογραφίες από οπαδούς της ΑΕΚ να περπατούν στους δρόμους των Εξαρχειών κρατώντας καδρόνια και άλλα αντικείμενα στα χέρια.














Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Συμπλοκές μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του... Άγιαξ!







Δείτε βίντεο: «Πόλεμος» στην Αλεξάνδρας: Πώς έγινε το ραντεβού οπαδών ΠΑΟ, ΑΕΚ και Άγιαξ
«Πόλεμος» στην Αλεξάνδρας: Πώς έγινε το ραντεβού οπαδών ΠΑΟ, ΑΕΚ και Άγιαξ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης