Συμπλοκές μεταξύ οπαδών στην περιοχή της λεωφόρου Αλεξάνδρας σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας.
Οπαδοί της ΑΕΚ, από τον σύνδεσμο της Original που βρίσκεται στην πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας, συνεπλάκησαν με οπαδούς του Παναθηναϊκού, ενώ στα επεισόδια συμμετείχαν και οπαδοί του Αγιαξ, που βρίσκονται στην Αθήνα για την αναμέτρηση της «Ένωσης» με την ολλανδική ομάδα την Τρίτη, για το Champions League.
Οι οπαδοί εκτόξευαν βόμβες μολότοφ, ενώ άναψαν και καπνογόνα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να ηρεμήσουν σχετικά γρήγορα... Δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν προσαγωγές ή συλλήψεις.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους