Πλήθος «ορφανές» μολότοφ στα σκουπίδια στην Πάτρα

astynomia

Ό,τι δεν χρησιμοποίησαν στο Πολυτεχνείο, το «ξεφορτώθηκαν» πετώντας το μέσα σε κάδους απορριμμάτων

Ό,τι από το οπλοστάσιό τους δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν κατά την διάρκεια των επεισοδίων ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, το περασμένο Σάββατο οι ομάδες αντιεξουσιαστών, το «ξεφορτώθηκαν» πετώντας το μέσα σε κάδους απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης!

Για να αποφύγουν το ενδεχόμενο να συλληφθούν από τις δυνάμεις της αστυνομίας με τα αποδεικτικά στοιχεία για την δράση τους στα χέρια, οι άγνωστοι κουκουλοφόροι πέταξαν μέσα στους κάδους περισσότερες από 15 μολότοφ έτοιμες για χρήση! Εκεί τις ανακάλυψαν οι αστυνομικοί όταν πήραν τέλος οι συγκρούσεις στο κέντρο της Πάτρας, που δεν είχαν μεγάλη διάρκεια και οι ζημιές ήταν περιορισμένες.

Τα μπουκάλια με τη βενζίνη έχουν ήδη παραδοθεί στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνώ, όπου εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των κατασκευαστών τους και την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΑΒΆΛΑ

Πρόβλημα ουδέν.Φωνάξτε τον ρουβίκωνα να τις υιοθετήσει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rodos_art

«Και την δολοφόνησαν και την χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν πετώντας την στη θάλασσα» - «Και οι δυο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές βιαστές βασανιστές» λέει για τον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο Ροδίτη

7
lebidakis_ar

Μεγαλείο από τον Κρητικό επιχειρηματία - Από τους έξι µήνες όπου έµεινε δεµένος µε αλυσίδα σε µια έρηµη µάντρα έξω από το Ρέθυµνο θυµήθηκε µόνο τις ήρεµες στιγµές όταν οι απαγωγείς τού έφερναν βιβλία και εφηµερίδες και του κρατούσαν το χέρι

4