Πλούσια λεία για ανήλικο που παραβίαζε αυτοκίνητα

Πλούσια λεία για ανήλικο που παραβίαζε αυτοκίνητα

Από την προανάκριση που συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του, διαπιστώθηκε ότι τις τελευταίες ημέρες είχε διαπράξει άλλες δύο κλοπές

astynomia
Διάνα έκανε στους στόχους του ένας ανήλικος που «χτυπούσε» σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πόλη των Σερρών, καθώς και αρκετά χρήματα βρήκε για να αρπάξει, αλλά και τραπεζικές κάρτες με τα ΡΙΝ τους τις οποίες χρησιμοποίησε για να αδειάσει τους λογαριασμούς των κατόχων τους!

Η καλή τύχη του 17χρονου Έλληνα τελείωσε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, λίγη ώρα αφ' ότου είχε διαρρήξει ένα ακόμη σταθμευμένο αυτοκίνητο από το εσωτερικό του οποίου είχε αρπάξει ένα τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα και προσπάθησε να διαφύγει με αυτό χωρίς να τα καταφέρει.

Από την προανάκριση που συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του, διαπιστώθηκε ότι τις τελευταίες ημέρες είχε διαπράξει άλλες δύο κλοπές και μία απόπειρα και είχε κλέψει συνολικά μετρητά ύψους 2.500 ευρώ και δυο τραπεζικές κάρτες με τις οποίες έκανε ανάληψη 550 ευρώ! Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που τους απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης