Η βόλτα του Κώστα Μπακογιάννη στις πλατείες Κολιάτσου και Αμερικής

mpako708_3

Σκοπός του να μιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες, ώστε να αντικρίσει και να μάθει δια ζώσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους

Στην λεωφόρο Πατησίων και στις πλατείες Αμερικής και Κολιάτσου βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Σκοπός του να μιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες, ώστε να αντικρίσει και να μάθει δια ζώσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας έκανε στάσεις στην πλατεία Κολιάτσου και την πλατεία Αμερικής, όπου συνομίλησε σε φιλικό κλίμα με τους κατοίκους και κυρίως με καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν στον Κώστα Μπακογιάννη τους φόβους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά εξαιτίας της έλλειψης ασφάλειας.

Ο κ. Μπακογιάννης άκουσε προσεκτικά τις ανησυχίες των πολιτών, οι οποίοι τόνιζαν ότι η ευρύτερη περιοχή παραμένει αναξιοποίητη, ενώ οι ίδιοι βρίσκονται σε απόγνωση καθώς έχουν εγκαταλειφθεί από την δημοτική αρχή.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Κρητικός

Ρε που τον βρήκατε αυτόν τον αδερφό του Κούλη ??? Για όσους λένε ότι ο Κούλης δεν είναι γιος της Ντόρας , δείτε φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα ..... Τώρα αυτός, που στον πέοντα από το Καρπενήσι βρέθηκε στην πλατεία Κολιάτσου ??? Θα μας τρελάνουν οι image makers !! Τρελή τυμβωρυχία του ονόματος Μπακογιάννη από το Μητσοτακέϊκο !! ΟΥΣΤ !!

ass

Απο μέσα στα στενά πήγες καθόλου ή όχι να δείς εκεί μαυρίλα βρωμιά και δυσωδία και ναρκωτικά που σε πιάνει η ψυχή σου,όχι αν βγείς ότι θα κάνεις τίποτα και θα καθαρίσεις την Αθήνα,και Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο είναι όλη η Α' Αθηνών που είναι υπεύθυνος ο κάθε δημαρχίσκος.

sales

Δεν γνωρίζει τα θέματα και μας καλει να τον ψηφίσουμε για να τα λύσει

Δημήτρης Κοκκίνης Κάτω Πατήσια

Kάvε όσες βόλτες θες γόvε Kωστάκn. Όλoι τον Hλία θα ψnφίσoυμε!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης