Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ στο κέντρο της Αθήνας από λάδια στο οδόστρωμα

Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ στο κέντρο της Αθήνας από λάδια στο οδόστρωμα

Κλειστή είναι η Βασιλίσσης Όλγας ενώ πριν λίγο άνοιξε η Βασιλέως Κωνσταντίνου  – Το πρόβλημα έχει επηρεάσει την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας

ladia5
Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, λόγω μεγάλης ποσότητας λαδιού που χύθηκε από φορτηγό στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος του Παναθηναϊκού Σταδίου, στη συμβολή με τη λεωφόρο Βασ. Όλγας.

Μετά τις εργασίες συνεργειών του δήμου, που ρίχνουν πριονίδι και άλλα υλικά για να αντιμετωπίσουν την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, άνοιξε πριν λίγο η Βασιλέως Κωνσταντίνου, ενώ κλειστή εξακολουθεί να παραμένει η Βασιλίσσης Όλγας. 

Νωρίτερα, η κυκλοφορία είχε διακοπεί στο κατερχόμενο ρεύμα της Βασιλέως κωνσταντίνου, στο ύψος της οδού Ριζάρη και στο ανερχόμενο από την αρχή της Αρδητού και κάνει εκτροπή, αλλά έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα, που ξεκίνησε αρχικά από την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας όμως αργότερα επεκτάθηκε σε όλες τις γύρω περιοχές. Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα αντιμετωπίζει το Παγκράτι, οι οδηγοί που κινούνται στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην Αλεξάνδρας και στο κέντρο της Αθήνας.

ladia3
ladia2


Στο σήμειο που έχουν χυθεί τα λάδια βρίσκονται συνεργεία του Δήμου, που ρίχνουν πριονίδι και άλλα υλικά για να αντιμετωπίσουν την ολοσθηρότητα του οδοστρώματος και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

ladia5
ladia4

lad1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης