Συγκέντρωση ΠΑΜΕ έξω από τα γραφεία της ΓΣΕΕ

pame43

Στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στα Χαυτεία όπου θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας με σκοπό τη διεκδίκηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας

Με βασική αιχμή τη διεκδίκηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας πρωτοβάθμια σωματεία από διαφορετικούς κλάδους και μετά από συντονισμό μεταξύ τους, πραγματοποιουν αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυριας στην συμβολή των οδών Σολωνος και Ασκληπιού.

Θα ακολουθήσει πορεία μέσω της Σολωνος σε εργοδοτικά σωματεία ενώ για τις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στα Χαυτεία όπου θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας.

Την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση έξω από γραφεία της ΓΣΕΕ την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη συνενδρίαση της συνομοσπονδίας. Όπως σημειώνουν στο κάλεσμα τους απαιτούν να σταματήσει η υπονόμευση των αγώνων και η προσπάθεια νοθείας των συσχετισμών στο συνδικαλιστικό κινημα.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Αλήθειες

Το ποιο ηλιθιο είδος "ανθρώπου" στον πλανήτη

M.PASOK

Πολυ καλα κανουν στους πουλημενους γερμανοτσολιαδες.

!

Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν οι ΠΑΜΕδες. Κοντάρια στους ώμους και πορείες …...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4409958

Οι Ένοπλες Δυνάμεις παρουσιάζουν αξιόπιστη αποτρεπτική ικανότητα είπε ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης σε ημερίδα με θέμα την Εξωτερική πολιτική και την πολιτική Εθνικής Άμυνας από το 1974 έως σήμερα