Άθλιες συνθήκες στο Μουσικό Λύκειο Γιαννιτσών - Στο δρόμο οι μαθητές

Άθλιες συνθήκες στο Μουσικό Λύκειο Γιαννιτσών - Στο δρόμο οι μαθητές

Tα λυόμενα κτίρια είναι ακατάλληλα για να φιλοξενήσουν τους μαθητές

3diamartiria_mathites_moysiko_sxoleio
Σε αίθουσες προκάτ και λυόμενα κτίρια γεμάτα σκουλίκια καλούνται να μορφωθούν οι μαθητές στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών.

Οι τρικοσμικές εικόνες που βλέπετε και στο βίντεο του Seleo.gr, δεν θυμίζουν σε τίποτα μια ευρωπαϊκή και σύγχρονη κοινωνία, καθώς οι κίνδυνοι για την ασφάλεια των μαθητών είναι ορατοί.

Από το βίντεο, διαπιστώνει κανείς, πως τα λυόμενα κτίρια είναι ακατάλληλα για να φιλοξενήσουν τους μαθητές

Όπως, αναφέρουν οι μαθητές, ψεκάζουν τους χώρους με ειδικά φάρμακα για να μην μπει σε κίνδυνο η υγεία τους. Ήδη από τη Δευτέρα το σχολείο τελεί υπό κατάληψη, με τους μαθητές να προχωρούν σε κινητοποιήσεις, ζητώντας ένα καλύτερο και κτιριακά επαρκές σχολείο.

«Ύστερα από 22 χρόνια λειτουργίας μας, φοιτούν πάνω από 150 μαθητές κάτω από αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες, σε αίθουσες προκάτ και λυόμενα κτίρια, επισημαίνουν, προσθέτοντας ότι «μάθημα γίνεται στα αποδυτήρια του Γυμναστηρίου, στα εργαστήρια Φυσικής, στην αίθουσα Πληροφορικής, ακόμη και στην αποθήκη του σχολείου». Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών τονίζουν οτι, «με την πάροδο του χρόνου όλες οι εγκαταστάσεις έχουν υποστεί φθορά με αποτέλεσμα να χρειάζονται επιπλέον έξοδα, ώστε να μπορεί να διεξάγεται το μάθημα χωρίς προβλήματα».

Άθλιες συνθήκες στο Μουσικό Λύκειο Γιαννιτσών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης