Αλβανός μετέφερε πεζή 16 κιλά χασίς από τα σύνορα

Αλβανός μετέφερε πεζή 16 κιλά χασίς από τα σύνορα

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν δεχθεί για την επικείμενη μεταφορά και έστησαν ενέδρα στην περιοχή της Δριμίτσας

Thesprwtia-xasis
“Κόκκινο” σε άλλη μια απόπειρα εισαγωγής στην χώρα μεγάλου φορτίου χασίς από την Αλβανία έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, που εντόπισαν στην Θεσπρωτία ένα νεαρό αλλοδαπό ο οποίος πέρασε πεζή από αφύλακτες διαβάσεις της μεθορίου μεταφέροντας ένα σκα βουαγιά με τα ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν δεχθεί για την επικείμενη μεταφορά και έστησαν ενέδρα στην περιοχή της Δριμίτσας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Τρίτη, είδαν έναν 19χρονο Αλβανό να περπατάει μέσα στο σκοτάδι μεταφέροντας έναν ταξιδιωτικό σάκο, τον ακινητοποίησαν και βρήκαν μέσα 15 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16 κιλών και 362 γραμμαρίων.

Το χασίς κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό που είχε πάνω του ο νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος δεν διέθετε νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης