Χαμόγελα, φιλιά και χαλαρή ατμόσφαιρα στο προεδρικό μέγαρο στο περιθώριο του πολιτικού... τυφώνα

Χαμόγελα, φιλιά και χαλαρή ατμόσφαιρα στο προεδρικό μέγαρο στο περιθώριο του πολιτικού... τυφώνα

Τα παραλειπόμενα και το παρασκήνιο πριν από το επίσημο δείπνο προς τιμήν του Γερμανού προέδρου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

proedriko000
Χαμόγελα, πηγαδάκια στα οποία η διάθεση των συμμετεχόντων διακρινόταν εμφανώς χαλαρή, παρά τον «τυφώνα» στην πολιτική ζωή κυριάρχησαν στο προεδρικό μέγαρο πριν από το επίσημο δείπνο προς τιμήν του προέδρου της Γερμανίας Φράνκ Βάλτερ Στάινμάγερ.

Από τους πρώτους, την πόρτα του Μεγάρου πέρασε η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, αλλά και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ: Εμφανώς πιο ήρεμος απ' ό,τι ήταν λίγες ώρες νωρίτερα στη Βουλή όταν καυγάδισε με τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.
Τον κλασικό συνδυασμό άσπρου- μαύρου έκανε η κ.Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εμφανίσθηκε ιδιαίτερα πρόσχαρη. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, που συνοδευόταν από την σύζυγό του Λίνα Νικολοπούλου, βρέθηκε στο επίκεντρο σε αρκετά πηγαδάκια, όπως και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Αποστολάκης. Ο κ.Στουρνάρας μάλιστα, είχε θερμή χειραψία με τον χαμογελαστό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που εμφανίσθηκε βεβαίως χωρίς γραβάτα και με λευκό πουκάμισο. Ο κ.Τσίπρας που προσήλθε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα χαιρέτισε εγκάρδια την κ.Αχτσιόγλου, την οποία μάλιστα ασπάσθηκε. Η κ.Μπαζιάνα έκανε την ασφαλή επιλογή του λευκού φορέματος και επέλεξε και πάλι να αφήσει κάτω τα μαλλιά της. Οι κυρίες Σίσσυ Παυλοπούλου και Ελκε Στάινμάγερ επέλεξαν μπορντώ φόρεμα και λαμπερό μπλε ντε πιες, αντίστοιχα. 

Ιδιαίτερα κομψή με μαύρο έξωμο φόρεμα και διακριτικά κοσμήματα πέρασε την πύλη του προεδρικού μεγάρου η πρέσβειρα της Unesco και πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη.


proedriko003
proedriko004
proedriko005
proedriko006
proedriko007
«Πηγαδάκι» με οικονομικό ενδιαφέρον στο προεδρικό μέγαρο

proedriko008
Σε ιδιαίτερα καλή διάθεση η κ.Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είχε θερμή χειραψία με το προεδρικό ζεύγος της Γερμανίας
proedriko009
Η κ.Μαριάννα Βαρδινογιάννη παίρνει τη θέση της στο επίσημο δείπνο, ακολουθούμενη από τον Γιάννη Στουρνάρα
proedriko010
Χαμογελαστοί ανταλλάσσουν χειραψία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα
Κλείσιμο


proedriko011
proedriko012
proedriko013
proedriko014
proedriko015
proedriko002
Η ασύγκριτη πολυτέλεια της λιτότητας στα σερβίτσια του προεδρικού μεγάρου και τις ανθοσυνθέσεις του τραπεζιού
proedriko001
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης