Βρέθηκε φυτεία και μεγάλη ποσότητα χασίς στην Τριφυλία

xasis

Βρέθηκαν περίπου 7,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Οι αναγνωριστικές πτήσεις του ελικοπτέρου της Αστυνομίας που συνεχίζονται καθημερινά πάνω από τη Μεσσηνία, βοήθησαν να εντοπιστεί ακόμη μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης μέσα σε μια δασική έκταση σε περιοχή του Δήμου Τριφυλίας, η οποία προς το παρόν παραμένει... «ορφανή»!

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων εντόπισε από ψηλά τον κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο που είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να καλλιεργούνται χασισόδεντρα και κατηύθυνε τις επίγειες δυνάμεις της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. Στον χώρο, εντοπίστηκαν συνολικά 38 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο ως τριών μέτρων και μια αυτοσχέδια σκηνή, η οποία χρησιμοποιούνταν ως αποξηραντήριο κάνναβης!

Μέσα σε αυτήν, βρέθηκαν περίπου 7,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τα χασισόδεντρα που ξεριζώθηκαν. Οι έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης για τον εντοπισμό των καλλιεργητών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση και ήδη έχουν σταλεί διάφορα εγκλήματα στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για την ανίχνευση δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Θα τα πουμε στις

εκλογες ...... βαθυ μαυρο .-χρηστης κανναβης

Πυργιώτης Καλλιεργητής

Αίσχος! Είχαμε τους Κρητικούς με τα χασίσια, τώρα ξεψάρωσαν και οι Καλαματιανοί... Μόνο εμείς είμαστε ήσυχοι.

μαλλον

τετραφυλλθα θα επρεπε να λεγεται!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

SYSKEPSH

«Φαρ Ουέστ» στην Κρήτη, με κτηνοτρόφους να απειλούν ακόμα και δημάρχους, σύμφωνα με καταγγελίες - Πώς καταφέρνουν να ξεγελούν τις Αρχές και να λαμβάνουν πολύ μεγαλύτερες επιδοτήσεις, από αυτές που δικαιούνται

2