Πιτσιρίκια 12 και 13 χρόνων μπλεγμένα σε διαρρήξεις και ναρκωτικά

Πιτσιρίκια 12 και 13 χρόνων μπλεγμένα σε διαρρήξεις και ναρκωτικά

Διαρρήκτη μόλις... 12 χρόνων που συνελήφθη στο Ηράκλειο - Στο Βόλο, αστυνομικοί που σταμάτησαν για έλεγχο 13χρονο αγοράκι το οποίο περπατούσε μόνο στους δρόμους σε προχωρημένη ώρα, τα έχασαν όταν του έκαναν σωματική έρευνα και διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του 1,77 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης

astynomia_2903
Όλο και πιο χαμηλά πέφτει το όριο ηλικίας στην εγκληματικότητα ανηλίκων, καθώς καθημερινά αποκαλύπτονται περιπτώσεις που παιδιών που μπλέκουν στα γρανάζια της παρανομίας εξ απαλών ονύχων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός διαρρήκτη μόλις 12 χρόνων που συνελήφθη στο Ηράκλειο.

Ο λιλιπούτειος μπουκαδόρος τρύπωσε το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι μιας οικογένειας παραβιάζοντας την πόρτα της κουζίνας και άρπαξε από μέσα ηλεκτρονικές συσκευές και συλλεκτικά χαρτονομίσματα! Ωστόσο, κάποιοι τον είδαν να φεύγει και έδωσαν την περιγραφή του σε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι δεν άργησαν να τον εντοπίσουν. Ο ανήλικος, που είναι Βούλγαρος και είχε στην κατοχή του τα κλοπιμαία, συνελήφθη μαζί με τη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Αλλά και στο Βόλο, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που σταμάτησαν για έλεγχο ένα 13χρονο αγοράκι το οποίο περπατούσε μόνο στους δρόμους σε προχωρημένη ώρα, τα έχασαν όταν του έκαναν σωματική έρευνα και διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του 1,77 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης! Ο μικρός συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, που σχημάτισε δικογραφία και κατά των γονέων του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης