Εργασιακό και ασφαλιστικό στο επίκεντρο εκδήλωσης στη ΔΕΘ

Εργασιακό και ασφαλιστικό στο επίκεντρο εκδήλωσης στη ΔΕΘ


Παρουσία στελεχών της ΝΔ- Σκοπός ένα συνδικαλιστικό κίνημα, με ανανεωμένο, σύγχρονο, ανθρωποκεντρικό και ευρωπαϊκό προσανατολισμό

enotita

Με βασικό θέμα τις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό οργανώθηκε στο πλαίσιο τη ΔΕΘ ειδική συζήτηση - εκδήλωση, με την πρωτοβουλία της «Ενότητα Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής».
Στην εκδήλωση συζητηθηκε η σημερινή κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι που - όπως τονίστηκε- είναι κυριολεκτικά εγκλωβισμένοι τα τελευταία χρόνια, σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο πελατειακών σχέσεων της Κυβέρνησης αφενός και στην επιβολή των πιο αυστηρών και άδικων μέτρων αφετέρου.
Η συζήτηση επιβεβαίωσε την άμεση ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές στο σύγχρονο εργασιακό και ασφαλιστικό περιβάλλον, αλλαγές που θα έχουν στο επίκεντρο τον εργαζόμενο και τα δικαιώματά του και θα εξασφαλίζουν τις βέλτιστες δυνατές συνθήκες εργασίας στη χώρα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και τοποθετήθηκαν κορυφαία στελέχη της ΝΔ, που τόνισαν την ανάγκη για ένα συνδικαλιστικό κίνημα, με ανανεωμένο, σύγχρονο, ανθρωποκεντρικό και ευρωπαϊκό προσανατολισμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης