Πύργος: Συνέλαβαν κλέφτες ετών... 9 και 11

Πύργος: Συνέλαβαν κλέφτες ετών... 9 και 11

Οι αρχές συνέλαβαν ένα αγόρι Ρομά μόλις 9 ετών ενώ ο 11χρονος συνεργός του κατάφερε να διαφύγει - Ασκήθηκε δίωξη στους γονείς τους για παραμέληση ανηλίκων

astynomia1
Όλο και σε μικρότερες ηλικίες «βουλιάζουν» στο τέλμα της εγκληματικότητας τα ανήλικα τσιγγανόπουλα στον Πύργο, όπως προκύπτει από τη σύλληψη ενός αγοριού μόλις… 9 χρόνων που, μαζί με έναν 11χρονο, απασχόλησαν μια γυναίκα και ξάφρισαν το κινητό της!

Ο λιλιπούτειος κλέφτης εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθη, ενώ ο 11χρονος κατάφερε να διαφύγει. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, ο οποίος άσκησε δίωξη στους γονείς των δυο ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας του.

*** Ευτελή αντικείμενα μικρής αξίας βρήκε μια 40χρονη που τρύπωσε στο σπίτι μιας γυναίκας στην Πάτρα, αλλά τα άρπαξε μην βρίσκοντας κάτι πιο πολύτιμο! Ωστόσο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και σε σωματικό έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

*** Τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 29 ως 44 χρόνων και μια 43χρονη ομοεθνής τους ήταν οι δράστες μιας διακεκριμένης κλοπής που είχε γίνει στο Άργος στις 14 Νοεμβρίου του 2017 και εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ο 44χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

*** «Άρωμα» γυναίκας αναδύθηκε από την κλοπή σε μιας επιχείρηση στην Καλαμάτα, που είχε γίνει το περασμένο Σάββατο. Πρόκειται για μια 37χρονη Ελληνίδα που ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης