Συλλήψεις χασισοκαλλιεργητών σε Κιλκίς, Πρέβεζα και Ηλεία

Συλλήψεις χασισοκαλλιεργητών σε Κιλκίς, Πρέβεζα και Ηλεία

Ένας 58χρονος καλλιεργούσε δενδρύλλια τεσσάρων μέτρων ανάμεσα σε θάμνους

cannabis
Θηριώδη χασισόδεντρα που το ύψος τους ξεπερνούσε ακόμη και τα τέσσερα μέτρα (!) καλλιεργούσε διάσπαρτα μέσα σε θαμνώδεις εκτάσεις σε μια αγροτική περιοχή του Κιλκίς ένας 58χρονος που προσπάθησε να διαφύγει όταν είδε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας να ετοιμάζονται να τον συλλάβουν!

Όμως, δεν τα κατάφερε και αμέσως δεσμεύτηκε με χειροπέδες, ενώ κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 204 γραμμαρίων την οποία πέταξε στο έδαφος. Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν ένα- ένα τα 21 δενδρύλλια κάνναβης που ήταν διάσπαρτα στην περιοχή και προσήγαν τον 58χρονο καλλιεργητή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Ο δειγματοληπτικός έλεγχος που έγινε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 58χρονου Έλληνα στο Λούρο Πρέβεζας, έφερε στο φως μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δυο γραμμαρίων αλλά αποκάλυψε και τη μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσε. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, διαπιστώθηκε ότι στον κήπο του είχε φυτέψει πέντε δενδρύλλια κάνναβης, που το μικρότερο είχε ύψος 1,10 μέτρο ενώ το μεγαλύτερο ξεπερνούσε τα τρία! Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο 58χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Ήταν και φυγόποινος ο 61χρονος χασισοκαλλιεργητής που συνελήφθη στο σπίτι του στην Αμαλιάδα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας, την στιγμή που περιποιούνταν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων τα οποία κατασχέθηκαν. Από τον έλεγχο που έγινε, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 20 ημερών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης