Δυο συνομήλικοί του ήταν οι ληστές του 15χρονου στη Λάρισα

Δυο συνομήλικοί του ήταν οι ληστές του 15χρονου στη Λάρισα

Οι «άγουροι» ληστές είχαν πλησιάσει τον 15χρονο φορώντας κουκούλες και του έδειξαν προφανώς πλαστή ταυτότητα αστυνομικού. Έπειτα, του ζήτησαν το κινητό του και, όταν εκείνος αρνήθηκε να τους το δώσει, τον χτύπησαν

astynomia
Εξιχνιάστηκε πριν περάσει ένα 24ωρο η αιματηρή απόπειρα ληστείας στη Λάρισα, με θύμα ένα 15χρονο αγόρι που χτυπήθηκε με σιδερογροθιά από δυο κουκουλοφόρους που προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς. Όπως αποκαλύφθηκε, δράστες ήταν δυο άλλοι ανήλικοι, συνομήλικοι του θύματος!

Οι δύο 15χρονοι Έλληνες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από εκτενείς έρευνες. Στην κατοχή τους βρέθηκε η σιδερογροθιά με την οποία χτύπησαν τον ανήλικο το βράδυ της Κυριακής κοντά στο Μουσικό Σχολείο της Λάρισας και ομολόγησαν ότι αυτοί ήταν οι δράστες. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων από κοινού, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Οι «άγουροι» ληστές είχαν πλησιάσει τον 15χρονο φορώντας κουκούλες και του έδειξαν προφανώς πλαστή ταυτότητα αστυνομικού. Έπειτα, του ζήτησαν το κινητό του και, όταν εκείνος αρνήθηκε να τους το δώσει, τον χτύπησαν στο πρόσωπο με την σιδερογροθιά και τράπηκαν σε φυγή. Το αιμόφυρτο παιδί ειδοποίησε τη μητέρα του και εκείνη την Αστυνομία και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί του έκαναν πέντε ράμματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης