Κάλεσμα από Λαϊκή Ενότητα: Δύο συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας κατά των πλειστηριασμών

lae

Στις 10 το πρωί στη Σταδίου 39 και στη 13:30 Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας, καλώντας σε δύο συγκεντρώσεις σήμερα Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη στις 10 το πρωί στη Σταδίου 39 και στη 13:30 Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής περιουσίας και αυτή την Τετάρτη 5/9 σε όλη τη χώρα! Αυτή την εβδομάδα γίνονται πάνω από 500 πλειστηριασμοί, μεταξύ των οποίων και πρώτες κατοικίες. Κι αυτό θα συνεχιστεί» αναφέρει το κάλεσμα της ΛΑΕ.

Προβλέπεται η διεξαγωγή 2.000 πλειστηριασμών κάθε μήνα, μετά την πολυδιαφημιζόμενη «λήξη» του μνημονίου. Ήδη φαίνεται ότι τελειώνουν τα ψέματα της Κυβέρνησης, για την προστασία της πρώτης κατοικίας αξίας μέχρι 300.000 ευρώ. Οι τράπεζες ήδη έχουν κατεβάσει το όριο και μεθοδεύουν την άμεση διεξαγωγή πλειστηριασμών κατοικιών, αξίας μέχρι 100.000 ευρώ κι ακόμα πιο κάτω» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η κοροϊδία της Κυβέρνησης, αποδεικνύεται καθημερινά. Η Λαϊκή Ενότητα συνεχίζει τους αγώνες ενάντια στην αρπαγή της πρώτης κατοικίας και γενικότερα της λαϊκής περιουσίας.

Όλες και όλοι, την Τετάρτη 05/09 στις 10 π.μ. Σταδίου 39 για ακύρωση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας οικογένειας με δύο παιδιά και στις 13:30 μ.μ. Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, στην Αθήνα.

Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν! Όλοι στους δρόμους!» καταλήγει το κάλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΑΣ

Φωνάξτε και τα ΜΑΤ να τους περιποιηθούν καταλλήλως, να γελάσουμε λίγο...

Άλλη σκάση δεν είχαμεεεεε.....

Ουδόλως μας κόφτει για τους πλειστηριασμούς όταν ξέρουμε εκ των προτέρων πως όσο ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ παραμένουν οι ιδιοκτησίες δικές μας και πως όταν σταματήσουμε στο δρομο της κατάσχεσης και των πλειστηριασμών θα καταλήξουμε.... Αυτή ειναι η αριστερη δικτατορία...πως να το κάνουμε???????

MAKIS

Επείγον ζητείται καρέκλα για τους κυρίους . Αλλά δεν κατάλαβα δεν θέλουν πλυστηριασμούς για τους ματσό που δεν γουστάρουν να πληρώσουν ? Για αυτούς που μπορούν αλλά δεν γουστάρουν να πληρώσουν ? ή για την καρέκλα ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mati_istoria_arthro

«Μέσα στη θάλασσα ένιωσα ότι θα πεθάνω» λέει ο Δημήτρης Φιλιππής - «Το μόνο που ήθελα, ήταν να ξέρω ότι είναι καλά η γυναίκα μου και το παιδί μου» ανέφερε, ενώ αυτό που παλεύει να συνειδητοποιήσει είναι πώς χάθηκαν τόσες ζωές άδικα, τονίζοντας ότι το κράτος απουσίαζε