Μέσω πανελλαδικών η εισαγωγή στις σχολές Λιμενικών από το 2019-20

sxolilf

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου

Με πανελλαδικές εξετάσεις θα γίνεται η εισαγωγή στις σχολές λιμενικών, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.

Ειδικότερα, η εισαγωγή στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και τη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, από το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 και έπειτα, θα πραγματοποιείται με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων και η πρόσβαση σε αυτές θα γίνεται από το Επιστημονικό Πεδίο «Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών», το Επιστημονικό Πεδίο «Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών» και το Επιστημονικό Πεδίο «Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (3)

κκ

Eχω πει και συνεχιζω να λεω πολλα επικριτικα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτο ομως ειναι στα θετικα. Δεν το ειχαν κάνει οι προηγουμενοι τόσα χρόνια για προφανείς λόγους. Μενει να γίνει το ίδιο με την Πυροσβεστική

Tzigger

Το ΠΙΟ ΒΥΣΜΑΤΙΚΟ σώμα !

fisler

ΗΤΑΝ ΒΥΣΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΟΜΑΝΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ''ΒΓΑΛΟΥΝ'' ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ,ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΛΠ !! ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΒΙΣΜΑΤΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ !!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης