Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στο 203ο χλμ. της ΕΟ Λαμίας-Αθηνών, λόγω εκτροπής νταλίκας

truck

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας η διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα απόαμία προς Αθήνα θα διαρκέσει για δύο ώρες περίπου

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Λαμίας-Αθηνών προχώρησε πριν από λίγο η τροχαία και τα αυτοκίνητα από το 203ο χλμ. στην περιοχή της διασταύρωσης των Θερμοπυλών και για 20 περίπου χιλιόμετρα στο ρεύμα προς Αθήνα θα κινούνται μέσα από παρακαμπτήριους δρόμους.

Η αιτία της διακοπής είναι η εκτροπή νταλίκας με βουλγαρικές πινακίδες που έγινε το πρωί και κρατούσε κλειστή τη μία λωρίδα κυκλοφορίας όπως και τη ΛΕΑ ενώ στην περιοχή μεταφέρθηκαν γερανοί για να μπορέσουν να μετακινήσουν την νταλίκα και να απελευθερώσουν το εθνικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας η διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα από Λαμία προς Αθήνα θα διαρκέσει για δύο ώρες περίπου.


truck
truck1

lamia_dalika
ΣΧΟΛΙΑ (3)

Γιάνννης (με τρία ν)

Εμείς εκεί Πακιστάν και Αφγκανιστάν το λέει ....ανατροπή νταλίκα, όκι εκτροπή νταλίκα .

Πανος

Γιατί πληρώνουμε διόδια! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μυ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

apth

«Να μην θεωρείται ο πανεπιστημιακός χώρος, που πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος, ως χώρος ανοχής παράνομων δραστηριοτήτων, από διακίνηση ναρκωτικών μέχρι τέτοιου είδους επεισόδια», δήλωσε ο κοσμήτωρας Κώστας Κατσιφαράκης

childs

Τα επίσημα ποσοστά δεν είναι αντιπροσωπευτικά του προβλήματος, καθώς τα περισσότερα θύματα δεν αναφερούν ποτέ την εμπειρία τους, ανέφερε η οργάνωση κατά την παρουσίαση της καμπάνιας «Μένει Μυστικό»