Ο Ρουβίκωνας απειλεί: «Αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το ΥΠΕΞ - Το νου σας»
Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης απειλεί και «προειδοποιεί»: «Το νου σας συνεργάτες δολοφόνων», λέει μετά την έφοδο μελών της οργάνωσης, τα ξημερώματα, στο υπουργείο Εξωτερικών
Νέες απειλές εκτόξευσε μέσω facebook το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης.
Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της νέας εφόδου μελών της οργάνωσης στο υπουργείο Εξωτερικών, ο Καλαϊτζίδης έγραψε: «Σήμερα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, σύντροφοι απο τον Ρουβίκωνα μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών και άφησαν μια τσάντα,η οποία είχε μια σημαία της Παλαιστίνης και 60 φωτογραφίες με νεκρούς του Παλαιστινιακού Αγώνα. Μια συμβολική κίνηση... Δεν μπορώ παρόλα αυτά όμως να μην επισημάνω, πως αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα. Τον νου σας συνεργάτες δολοφόνων...Τον νού σας..»
Σημειώνεται ότι για την επιδρομή των μελών του Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΞ, η αστυνομία ενημερώθηκε από την ανάρτηση της οργάνωσης στο διαδίκτυο
Τι είχε προηγηθεί
Ο Ρουβίκωνας «ξαναχτύπησε» στο υπουργείο Εξωτερικών. Ξημερώματα της Τρίτης η αναρχική ομάδα ανέβασε στο indymedia κείμενο και video από τη νέα «παρέμβασή» της στο υπουργείο Εξωτερικών, ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια στην Αθήνα.
Η νέα παρέμβαση του Ρουβίκωνα έγινε για την Παλαιστίνη. Στο κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia, ο Ρουβίκωνας αποκαλύπτει και τι περιείχε η τσάντα που φαίνεται να κρατά το μέλος της που πηδά τα κάγκελα του υπουργείου, μπαίνει ανενόχλητος στο προαύλιο, την αφήνει στην πίσω πλευρά του κτιρίου και αποχωρεί.
«Αυτή τη φορά, επιλέξαμε να προβούμε σε μία συμβολική κίνηση αφήνοντας μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και μερικές φωτογραφίες στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών. Φωτογραφίες νεκρών, από το τελευταίο «επεισόδιο» της γενοκτονίας ενός λαού, με αφορμή την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από έναν ακόμα διαχρονικά στρατηγικό σύμμαχο του Ελληνικού κράτους, τις Η.Π.Α.
Κλείσιμο
Φωτογραφίες νεκρών παιδιών, γυναικών, αναπήρων, αμάχων. Έτσι, όταν ο Κοτζιάς θα σφίγγει τα χέρια του Νετανιάχου στην τριμερή Ελλάδας- Κύπρου-Ισραήλ, στις 13/10/2018, να θυμάται ότι είναι χέρια ποτισμένα από αίμα αθώων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο που ανέβασε ο Ρουβίκωνας.
Δείτε βίντεο: Ο Ρουβίκωνας απειλεί: «Αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα...» - Δημοσιογράφος: Δεν φοβάμαι τον Ρουβίκωνα - Μπακογιάννη: Και ο Παύλος δεν φοβόταν τη 17Ν
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας