Λαμία: Έπιασαν από το λαιμό 90χρονο γεροντάκι για να το ληστέψουν

Λαμία: Έπιασαν από το λαιμό 90χρονο γεροντάκι για να το ληστέψουν

Η θρασύτατη επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι στην πλατεία Παρκου, μέσα στις δημοτικές τουαλέτες από κακοποιούς Ρομά

ilikiomenos
Μια θρασύτατη επίθεση σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στην πλατεία Παρκου της Λαμίας, μέσα στις δημοτικές τουαλέτες, όπου κακοποιοί στήνουν συχνά καρτέρι για ληστέψουν ανήμπορα γεροντάκια που πάνε εκεί για την αναγκη τους.

Την ώρα που ένας 90χρονος παππούς κατέβηκε στις ανδρικές τουαλέτες, τρεις γυναίκες Ρομά τον είδαν, περάσαν από τις γυναικείες τουαλέτες στις ανδρικές και έπεσαν όλες μαζί πάνω στον ανήμπορο ηλικιωμένο.

LamiaReport.gr: Έπιασαν ηλικιωμένο από το λαιμό για να τον ληστέψουν



Άλλες έψαχναν τις τσέπες και άλλες ένα τσαντάκι που είχε στη ζώνη ο παππούς. Ο παππούς φώναζε «βοήθεια» και έλεγε ότι δεν έχει χρήματα. Ξαφνικά μπήκε κι ένας νεαρός Ρομά ο οποίος τον έπιασε από το λαιμό και τον σήκωσε πάνω λέγοντας να του δώσει τα χρήματα.

Ο υπεύθυνος του Δήμου, που υπάρχει στο σημείο άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο νεαρός και οι γυναίκες, μόλις είδαν κάποιους να κατεβαίνουν στις τουαλέτες, έφυγαν τρέχοντας.

Κλείσιμο
«Με έπιασαν από το λαιμό και πήγαν να με πνίξουν. Έψαχναν τις τσέπες και το τσαντάκι. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί πουθενά...», είπε ο παππούς κλαίγοντας στο lamiareport.gr

Πηγή: lamiareport.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης