Μαλέλης: «Πελάτης» των δανειστών ο Τσίπρας - Δεν εκπροσωπεί την προοδευτική παράταξη

Μαλέλης: «Πελάτης» των δανειστών ο Τσίπρας - Δεν εκπροσωπεί την προοδευτική παράταξη

Ο κ.Τσίπρας δεν έσκισε κανένα μνημόνιο, εφάρμοσε τους όρους τους, είπε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6

malelis
Εξαιρετικό «πελάτη» των δανειστών που δεν έχει καμία σχέση με την προοδευτική παράταξη χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Γραμματέας Eπικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης μιλώντας σήμερα στο ΘΕΜΑ 104,6.

Ειδικότερα, ο κ.Μαλέλης επισήμανε ότι « ο κ. Τσίπρας δεν έσκισε κανένα μνημόνιο. Απλώς εφάρμοσε όλους τους όρους των μνημονίων. Ολοκλήρωσε την εφαρμογή του μέχρι το τέλος. Ήταν ένας εξαιρετικός «πελάτης» των δανειστών ».
Σχολιάζονται το διάγγελμα της Ιθάκης, ο κ.Μαλέλης εκτίμησε ότι στόχος του πρωθυπουργού ήταν ο διχασμός και πρόσθεσε: «
Το δίλημμα που θέτει (σ.σ. ο κ.Τσίπρας) πέραν των άλλων, δεν έχει καμία βάση γιατί δεν εκπροσωπεί την Προοδευτική Παράταξη.
Το έχουμε ξαναπεί, δεν έχει καμία σχέση πολιτιστικά, αξιακά με την ευρύτερη Δημοκρατική Παράταξη. Πραγματικά πιστεύω και εγώ και το κόμμα που υπηρετώ, ότι οι αντιπαραθέσεις πρέπει να γίνονται με πολιτικούς όρους, με πολιτικά επιχειρήματα». Ο κ.Μαλέλης κατέληξε σημειώνοντας: «Εγώ λοιπόν θα πω ότι διαφωνώ με τη Ν. Δ στο νεοφιλελευθερισμό. Διαφωνώ στο κράτος. Θέλω ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος. Ένα δυνατό κράτος πρόνοιας που θα πορεύεται ταυτόχρονα με την ελεύθερη αγορά. Θέλουμε μια δυναμική αναπτυσσόμενη Οικονομία και ένα σοβαρό Δημόσιο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης