Κύπρος: Εκδόθηκε στην Αίγυπτο ο αεροπειρατής με τα κουτάκια αναψυκτικών

mustafa

Τον Μάρτιο του 2016 κατέλαβε αεροσκάφος της EgyptAir χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη εκρηκτική ζώνη, με κουτάκια αναψυκτικών – Παραδόθηκε σε αιγυπτιακή ομάδα της Ιντερπόλ στη Λευκωσία

Η Κυπριακή Δημοκρατία εξέδωσε στην Αίγυπτο τον Αιγύπτιο Σεΐφ Ελ Ντιν Μουσταφά, ο οποίος τον Μάρτιο του 2016 κατέλαβε αεροσκάφος της EgyptAir χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη εκρηκτική ζώνη, με κουτάκια αναψυκτικών.

Την έκδοση αποκάλυψε ο Γενικός Εισαγγελέας της Αιγύπτου, μετά από απόφαση κυπριακού δικαστηρίου. Όπως μεταδίδει το Reuters, o Αιγύπτιος Εισαγγελέας δήλωσε ότι ο Σεΐφ Ελ Ντιν Μουσταφά είχε παραδοθεί σε μια αιγυπτιακή ομάδα της Ιντερπόλ στη Λευκωσία, αφού το Κάιρο διαβεβαίωσε ότι θα αντιμετωπίσει νομικές διαδικασίες που συμβαδίζουν με τα διεθνή πρότυπα.

Ο 61χρονος Μουσταφά είχε προσφύγει στην κυπριακή Δικαιοσύνη κατά της έκδοσής του στην Αίγυπτο, ωστόσο, τα κυπριακά δικαστήρια απέρριψαν τα επιχειρήματά του ότι δεν θα είχε δίκαιη δίκη στην Αίγυπτο.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Σεΐφ Ελ Ντιν Μουσταφά

...καλά σαράντα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kar65

Βασική αποστολή του πατέρα Αλέξανδρου Καρλούτσου θα είναι ουσιαστικά το fund raising, δηλαδή η συλλογή των απαραίτητων πόρων για την ενίσχυση του όλου έργου, κοινωνικού, φιλανθρωπικού και άλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής