Κύπρος: Εκδόθηκε στην Αίγυπτο ο αεροπειρατής με τα κουτάκια αναψυκτικών

mustafa

Τον Μάρτιο του 2016 κατέλαβε αεροσκάφος της EgyptAir χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη εκρηκτική ζώνη, με κουτάκια αναψυκτικών – Παραδόθηκε σε αιγυπτιακή ομάδα της Ιντερπόλ στη Λευκωσία

Η Κυπριακή Δημοκρατία εξέδωσε στην Αίγυπτο τον Αιγύπτιο Σεΐφ Ελ Ντιν Μουσταφά, ο οποίος τον Μάρτιο του 2016 κατέλαβε αεροσκάφος της EgyptAir χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη εκρηκτική ζώνη, με κουτάκια αναψυκτικών.

Την έκδοση αποκάλυψε ο Γενικός Εισαγγελέας της Αιγύπτου, μετά από απόφαση κυπριακού δικαστηρίου. Όπως μεταδίδει το Reuters, o Αιγύπτιος Εισαγγελέας δήλωσε ότι ο Σεΐφ Ελ Ντιν Μουσταφά είχε παραδοθεί σε μια αιγυπτιακή ομάδα της Ιντερπόλ στη Λευκωσία, αφού το Κάιρο διαβεβαίωσε ότι θα αντιμετωπίσει νομικές διαδικασίες που συμβαδίζουν με τα διεθνή πρότυπα.

Ο 61χρονος Μουσταφά είχε προσφύγει στην κυπριακή Δικαιοσύνη κατά της έκδοσής του στην Αίγυπτο, ωστόσο, τα κυπριακά δικαστήρια απέρριψαν τα επιχειρήματά του ότι δεν θα είχε δίκαιη δίκη στην Αίγυπτο.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Σεΐφ Ελ Ντιν Μουσταφά

...καλά σαράντα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

az

Ο Αζμάτ Ουλάχ  έχει μαύρα μαλλιά, σκούρα καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 μ. και είναι αδύνατος - Φορούσε μοβ μπουφάν, πράσινο καρό πουκάμισο, μουσταρδί παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ φοράει σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί

2