Στο χειρόφρενο και τον αεραγωγό του Ι.Χ. έκρυβαν χασίς

Στο χειρόφρενο και τον αεραγωγό του Ι.Χ. έκρυβαν χασίς

Μετά από αρκετή ώρας έρευνας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τις δυο κρύπτες που είχαν δημιουργήσει η 54χρονη γυναίκα και ο 39χρονος συνοδός της

astinomia-vouliagmeni
Ύποπτη φάνηκε στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. η συμπεριφορά ενός άνδρα και μιας γυναίκας που επέβαιναν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο τα ξημερώματα της Κυριακής στη νέα εθνική οδό Αθηνών– Πύργου, στο ύψος της Αρετής και έκαναν το όχημα «φύλλο και φτερό».

Μετά από αρκετή ώρας έρευνας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τις δυο κρύπτες που είχαν δημιουργήσει η 54χρονη γυναίκα και ο 39χρονος συνοδός της. Η μια, κάτω από το χειρόφρενο, είχε μέσα δυο τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση ενώ η άλλη, μέσα στον αεραγωγό εξαερισμού του αυτοκινήτου, έκρυβε τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 56,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και οι επιβάτες του οχήματος συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πύργου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας ο οποίος τους άσκησε την σχετική δίωξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης