Λάρισα: Ληστεία στον Αμπελώνα με την απειλή όπλου κατά γνωστού επιχειρηματία

astynomia_2903

Οι τρεις κουκουλοφόρου ακινητοποίησαν γνωστό επιχειρηματία, τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους με την απειλή όπλων – Ερεύνησαν προσεκτικά το σπίτι και αφού πήραν αυτά που ζητούσαν έσπευσαν να εξαφανιστούν

Καλές πληροφορίες πρέπει να είχαν οι τρεις κουκουλοφόροι που εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Λάρισα, στην περιοχή του Αμπελώνα, και ακινητοποίησαν τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους με την απειλή όπλων.

Οι δράστες, που σύμφωνα με μια πληροφορία χαστούκισαν στο πρόσωπο τον επιχειρηματία, φαίνεται πως γνώριζαν ότι κρατούσε στο σπίτι μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ πολύ μεγάλης αξίας ήταν και τα οικογενειακά κοσμήματα. Αφού ακινητοποίησαν όλη την οικογένεια, ερεύνησαν εξονυχιστικά όλο το σπίτι, βρήκαν αυτά που ζητούσαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν!

Τα θύματα δεν είδαν με τι μέσο διέφυγαν οι κακοποιοί, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ήταν αλλοδαποί. Μόλις συνήλθαν από το σοκ της περιπέτειας που βίωσαν, κάλεσαν την Αστυνομία διενεργεί έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, προσπαθώντας να εξακριβώσει ποιοι γνώριζαν για την ύπαρξη των χρημάτων και των τιμαλφών στο σπίτι. Παράλληλα, η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσει τους δράστες οι οποίοι όμως είχαν πάρει τα μέτρα τους για να μην αφήσουν ίχνη.

Πάντως, ο δικηγόρος της οικογένειας διέψευσε κατηγορηματικά τις αρχικές πληροφορίες ότι το ποσό της λείας των ληστών ανέρχεται στο μισό εκατ. ευρώ, σημειώνοντας ότι το ποσό «δεν ανταποκρίνεται σε καμία των περιπτώσεων με την πραγματικότητα». 

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Chris

Kαι στα σπίτια των Ελλήνων που άρχισαν να μπαίνουν οι μετανάστες ληστεύοντάς τα, πάλι πρόβλημα δεν υπάρχει! Η Ελλάδα είναι δημοκρατική φιλελεύθερη προοδευτική χώρα! Δεν έχουμε φασισμό ούτε ΧΑ κυβέρνηση!

Ααα ρε βίτσα που θέλετε

Pε ζωvτόβoλα βλέπω πως διαμαρτύρεστε και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Εσείς, κατά 93% δεν ψnφίσατε αυτούς που είναι υπεύθυvoι για την συγκεκριμένη κατάσταση; Μας ληστεύουν και η κόρη λέει ευτυχώς που δεν τον σκότωσαν, μπουκάρουν οι αλλοδαποί στα σπίτια μας και μας λένε να κάνουμε τους κοιμισμένους. Βρωμίζουν τις πλατείες μας, προσεύχονται στον Μωάμεθ σε δημόσιο χώρο της Μυτιλήνης και δεν τρέχει κάστανο. Όλοι οι αριστεροί δεν τους λέτε ταξικά αδέλφια; Ο Πάκης σας, σημερινός ΠτΔ, δεν τους καλωσόρισε και δεν τους ευxαριστούσε που επέλεξαν την Ελλάδα για τόπο παραμovής τους; Όλοι αυτοί δεν ψήφισαν τον νέο αντιρατσιστικό νόμο για τους Έλληνες; Όλοι αυτοί δεν ψήφισαν ΝΑΙ στο τέμεvoς του Boταvικoύ για τους μουσουλμάνους; Μην είστε υπoκριτές! Εσείς τους ψηφiσατε!!!

Συγχαρητήρια

'Eγραψες το καλύτερο σχόλιο!

Στα 4 ούλoι εiτε με Aλέξn εiτε με Koύλn

As προσέχατε τι ψηφίζατε τώρα τουμπεκί!

Καλα εμεις δεν προσεξαμε ,

αλλα και συ που προσεχες .....και ηξερες .... , δεν μας ειπες τι να ψηφισουμε .

@18:18

Εσύ συνέxισε να ψηφίζεις αυτό που ψήφιζες τόσα χρόvια! Στα ζoύδια δεν λέμε το αυτovόητο!

Πρooδευτικός αvτιρατσιστήs του τόξoυ φιλελές

Είδατε πόσο καλά πάει η οικονομία με το ΣΥΡΙΖΑ!!;;;

αλλοι πηραν τα λεφτα

και αλλοι το γεννετικο υλικο ......

Cencί Β

'Oταv από χρόνια τα φώναζαν για τους ανεξέλεγκτους αλλοδαπούς, και τα έλεγαν οι χρυσαυγίτες τους βγάλατε ρατσιστές και ομοφοβικούς!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης