Λάρισα: Ληστεία στον Αμπελώνα με την απειλή όπλου κατά γνωστού επιχειρηματία

Λάρισα: Ληστεία στον Αμπελώνα με την απειλή όπλου κατά γνωστού επιχειρηματία

Οι τρεις κουκουλοφόρου ακινητοποίησαν γνωστό επιχειρηματία, τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους με την απειλή όπλων – Ερεύνησαν προσεκτικά το σπίτι και αφού πήραν αυτά που ζητούσαν έσπευσαν να εξαφανιστούν

astynomia_2903
Καλές πληροφορίες πρέπει να είχαν οι τρεις κουκουλοφόροι που εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Λάρισα, στην περιοχή του Αμπελώνα, και ακινητοποίησαν τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους με την απειλή όπλων.

Οι δράστες, που σύμφωνα με μια πληροφορία χαστούκισαν στο πρόσωπο τον επιχειρηματία, φαίνεται πως γνώριζαν ότι κρατούσε στο σπίτι μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ πολύ μεγάλης αξίας ήταν και τα οικογενειακά κοσμήματα. Αφού ακινητοποίησαν όλη την οικογένεια, ερεύνησαν εξονυχιστικά όλο το σπίτι, βρήκαν αυτά που ζητούσαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν!

Τα θύματα δεν είδαν με τι μέσο διέφυγαν οι κακοποιοί, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ήταν αλλοδαποί. Μόλις συνήλθαν από το σοκ της περιπέτειας που βίωσαν, κάλεσαν την Αστυνομία διενεργεί έρευνες προς κάθε κατεύθυνση, προσπαθώντας να εξακριβώσει ποιοι γνώριζαν για την ύπαρξη των χρημάτων και των τιμαλφών στο σπίτι. Παράλληλα, η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσει τους δράστες οι οποίοι όμως είχαν πάρει τα μέτρα τους για να μην αφήσουν ίχνη.

Πάντως, ο δικηγόρος της οικογένειας διέψευσε κατηγορηματικά τις αρχικές πληροφορίες ότι το ποσό της λείας των ληστών ανέρχεται στο μισό εκατ. ευρώ, σημειώνοντας ότι το ποσό «δεν ανταποκρίνεται σε καμία των περιπτώσεων με την πραγματικότητα». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης