Κρήτη: Αλλοδαποί «ρήμαζαν» σπίτια, επιχειρήσεις και ξενοδοχεία

Κρήτη: Αλλοδαποί «ρήμαζαν» σπίτια, επιχειρήσεις και ξενοδοχεία

Ενάμισι  μήνα  κράτησε  η δράση τους - Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στα Χανιά

4440122
Κατάλαβαν ότι σήμανε το τέλος της δράσης τους που κράτησε ενάμισι μήνα, οι δύο αλλοδαποί που είχαν ρημάξει τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τα δωμάτια ξενοδοχείων σε όλη την Κρήτη, αλλά δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να αντισταθούν σθεναρά στους άνδρες της Ασφαλείας που τους εντόπισαν στα Χανιά.

Ωστόσο, η προσπάθειά τους να διαφύγουν δεν είχε αίσιο τέλος κι έτσι βρέθηκαν με χειροπέδες. Στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες ηλικίας 43 και 36 χρόνων, βρέθηκαν πλήθος χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές από τις συνολικά 15 διαρρήξεις που είχαν διαπράξει, εννέα σε περιοχές των Χανίων, έξι στο Ρέθυμνο και μια απόπειρα στον Άγιο Νικόλαο.

Στο διάστημα που έδρασαν, από τις 27 Ιουνίου ως τη σύλληψή τους, οι δυο κακοποιοί είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 14.390 ευρώ, 20 λίρες Αγγλίας, κοσμήματα αξίας 21.478 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Για την σύλληψη των αλλοδαπών συνεργάστηκαν άνδρες της Ασφαλείας Χανίων, Ρεθύμνης και Αγίου Νικολάου και η… περιοδεία τους στα εισαγγελικά γραφεία ξεκίνησε από τα Χανιά!

*** Δυο κλοπές που είχαν γίνει τον Φεβρουάριο στα καταστήματα δυο ανδρών ηλικίας 25 και 37 χρόνων σε περιοχές της Κοζάνης με συνολική λεία μετρητά ύψους 1.450 ευρώ, εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σε βάρος του 32χρονου Έλληνα δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης