Κρήτη: Ελληνίδα φυγάδευε αλλοδαπούς δράστες διαρρήξεων

Κρήτη: Ελληνίδα φυγάδευε αλλοδαπούς δράστες διαρρήξεων

Μια 35χρονη τμετέφερε κλέφτες με το προσωπικό της αυτοκίνητο και στη συνέχεια τους φυγάδευε – Η λεία από τις διαρρήξεις των τελευταίων τριών ημερών ξεπερνά τις 35.000 ευρώ

astynomia_2
Με το προσωπικό της Ι.Χ. αυτοκίνητο μετέφερε δύο αλλοδαπούς στα σπίτια που «χτυπούσαν» στα Χανιά και το Ρέθυμνο μια 35χρονη Ελληνίδα και, όταν ολοκλήρωναν τις διαρρήξεις, τους φυγάδευε με αυτό! Τις τελευταίες τρεις ημέρες, είχαν διαπράξει πέντε διαρρήξεις με λεία χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 35.000 ευρώ.

Η δράση της ομάδας αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. συνέλαβαν τη γυναίκα και τους δυο διαρρήκτες ηλικίας 34 και 26 χρόνων, την στιγμή που διέφευγαν με το αυτοκίνητο από το σπίτι ενός 43χρονου σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου από το οποίο είχαν αρπάξει 565 ευρώ και κοσμήματα. Στο όχημα της 35χρονης που κατασχέθηκε, βρέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, τρία κινητά, πλαστά ρουμανικά ταξιδιωτικά έγγραφα και άλλα 160 ευρώ.

Οι συλληφθέντες προσήχθησαν για προανάκριση στην Ασφάλεια Ρεθύμνης, άνδρες της οποίας έκαναν έρευνες στα σπίτια τους στα Χανιά όπου κατέσχεσαν 865 ευρώ, τρεις χρυσές λίρες Αγγλίας, κοσμήματα και μικροποσότητα ηρωίνης. Τα ευρήματα προέρχονταν από άλλες τέσσερις διαρρήξεις που είχαν διαπράξει από την περασμένη Πέμπτη ως το Σάββατο σε σπίτια του Δήμου Ρεθύμνου και του Δήμου Αποκορώνου και κάποια από τα κοσμήματα αναγνωρίστηκαν από μια 41χρονη στην οποία αποδόθηκαν.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές στους δυο αλλοδαπούς και την Ελληνίδα και για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών στον 34χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για απόπειρα ληστείας, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης