Θα διακινούσε μισό κιλό κοκαΐνης στην Κέρκυρα

Θα διακινούσε μισό κιλό κοκαΐνης στην Κέρκυρα

Νεαρός τουρίστας είχε πάνω του δύο πλάκες με κοκαΐνη – Τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ στον Κάβο

kerkyra_kokaini
Έβγαλαν «λαγό» οι στοχευμένοι έλεγχοι που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. στην τουριστική περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα, καθώς έβαλαν στο χέρι ένα νεαρό τουρίστα ο οποίος ήταν έτοιμος να διακινήσει μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στα νυχτερινά κέντρα.

Ο 26χρονος αλλοδαπός υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη καθώς στην κατοχή του, αλλά και κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του στην περιοχή του Κάβου, βρέθηκαν δυο πλάκες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 450 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο δράστης παρελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που ερευνούν πώς προμηθεύτηκε την κοκαΐνη και αν είχε συνεργούς.

Σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος έδωσε εντολή να παραμείνει στα κρατητήρια ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης