Φωτογραφίες: Αλαλούμ στο αεροδρόμιο της Ρόδου λόγω τεχνικού προβλήματος

alaloum_rodos

Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση μετά τη βλάβη που σημειώθηκε την Κυριακή – Τεράστια ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων

Χάος επικράτησε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, μετά από τεχνική βλάβη που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον πάροχο υπηρεσιών επικοινωνίας.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες, λόγω της βλάβης, υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών, που περίμεναν για ώρες να αναχωρήσουν, χωρίς ενημέρωση, καθώς σταμάτησαν να πραγματοποιούνται πτήσεις από και προς το νησί μας.

Το απόγευμα η πλήρης αποκατάσταση

Μετά από σχεδόν μία ημέρα ταλαιπωρίας, η κατάσταση σταδιακά ομαλοποιείται. Οι πτήσεις εκτελούνται σχεδόν κανονικά. Ωστόσο, η πλήρης αποκατάσταση αναμένεται αργά το απόγευμα.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου, βρίσκονται σε συνεννόηση με τους tour operators, ώστε οι τουρίστες να μεταφέρονται στο «Διαγόρας», στις νέες και ακριβείς ώρες αναχώρησης των πτήσεών τους για να μην ταλαιπωρούνται, λόγω των καθυστερήσεων.

Οι επιβάτες δεν μπορούσαν να κάνουν chech in

Το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι «έπεσε» το σύστημα της Fraport. Λόγω του προβλήματος, οι επιβάτες δεν μπορούσαν να κάνουν check in, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό τους για πολλές ώρες.

Η κατάσταση προκάλεσε τη δυσανασχέτηση πολλών επιβατών, καθώς στο χώρο επικράτησε συνωστισμός, ενώ δεν υπήρξε μέριμνα για μεταφορά σε ξενοδοχεία.

alaloum_rodos1

alaloum_rodos2alaloum_rodos3
alaloum_rodos4

alaloum_rodos5


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gavroglou_8

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις συνέργειες ΑΕΙ και ΤΕΙ και οι τροπολογίες του για το νέο σύστημα του διορισμού των εκπαιδευτικών και τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών Α.Σ.Ε.Π. έτους 2008