Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το Μάτι: Με μπάζα απέκλεισαν την πρόσβαση στη θάλασσα

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το Μάτι: Με μπάζα απέκλεισαν την πρόσβαση στη θάλασσα

Κάτοικοι  της περιοχής είχαν επανειλημμένα αντιδράσει έντονα για το οδόφραγμα, καθώς στα μπάζα που είχε εναποθέσει ο δήμος υπήρχαν επικίνδυνα υλικά, ενώ εμπόδιζαν την πρόσβαση στη θάλασσα

mpaza_main01
Ένα οικόπεδο με θεσμοθετημένη δίοδο προς τη θάλασσα που θα μπορούσε να είχε αποδειχθεί σωτήρια για τους κατοίκους στο Μάτι, που επλήγη από τη φονική πυρκαγιά, είχε μπαζωθεί.

Το οικόπεδο βρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος, ανάμεσα στα ξενοδοχεία Ramanda και Cabo Verde. Στις παρακάτω φωτογραφίες ντοκουμέντο η δίοδος έχει αποκλειστεί από τον δήμο με μπάζα από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του φετινού Μαρτίου.

Κάτοικοι και ιδιοκτήτες σπιτιών στην περιοχή είχαν επανειλημμένα αντιδράσει έντονα για το οδόφραγμα, καθώς στα μπάζα που είχε εναποθέσει ο δήμος υπήρχαν επικίνδυνα υλικά για τη δημόσια υγεία. όπως σωλήνες ύδρευσης από αμίαντο, ασφάλτινα υπολείματα και άλλα υλικά για τα οποία υπάρχουν ειδικά πρωτόκολλα για την απομάκρυνση τους.

Κυρίως, όμως, επειδή εμπόδιζαν την πρόσβαση στη θάλασσα. Μάλιστα, είχαν προχωρήσει σε περισσότερες από 300 κλήσεις αναφορικά με το θέμα του οδοφράγματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπεργολάβοι ύδρευσης του Δήμου Μαραθώνα, αντί να κάνουν αποκομιδή των υλικών των εκσκαφών, τα εναπόθεταν στο συγκεκριμένο σημείο, με μειωμένο κόστος.

Δείτε τις φωτογραφίες: 
mpaza01

mpaza02
Κλείσιμο


Το σημείο μετά την πυρκαγιά:
mpaza03
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης