Γυναίκα μεταφέρθηκε μαχαιρωμένη στο νοσοκομείο

wom

Η γυναίκα έφερε μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα

Άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν αυτή την ώρα ένα σπίτι στην οδό Πυράνθου σε γειτονιά του Ηρακλείου, για να εξακριβώσουν τις συνθήκες του τραυματισμού μίας γυναίκας που διακομίστηκε αιμόφυρτη με τραύματα από μαχαίρι στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ήταν λίγο μετά το μεσημέρι, όταν κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο και οι έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη γυναίκα, πριν την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε αμέσως σε αξονική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί αν έπρεπε να γίνει χειρουργική επέμβαση, όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου, Γιώργος Μοσχοβάκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, η γυναίκα έφερε ένα σχετικά βαθύ τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Ωστόσο, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν έπεσε θύμα εγκληματικής απόπειρας ή αν είχε προσπαθήσει η ίδια να βάλει τέλος στην ζωή της.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zak__1_

Κάνει λόγο για τεθλασμένη σύνδεση των «ελαφρών τραυμάτων» με το ισχαιμικό επεισόδιο - Επισημαίνει τρεις παραμέτρους, ενώ τόνισε ότι διατηρεί επιφυλάξεις για  την αιτία θανάτου

kefalinia

Ο Παθολόγος Γ. Χριστοδουλάκης κάνει λόγο για τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό  και απαρχαιωμένες δομές και λειτουργία του νοσοκομείου - «Δύο μόνιμοι επιμελητές, ένας ειδικευόμενος και δύο αγροτικοί γιατροί καλούνται να εξυπηρετούν στα Επείγοντα 40.000 πολίτες», καταγγέλλει, απειλώντας με παραίτηση

1