Καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία σε δάσος στα Γρεβενά

Καλλιεργούσε μίνι χασισοφυτεία σε δάσος στα Γρεβενά

Οι άνδρες της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. είχαν εντοπίσει τα επτά τεράστια δενδρύλλια κάνναβης που έφταναν σε ύψος τα τρία μέτρα και είχαν στήσει ενέδρα για να συλλάβουν επ' αυτοφώρω τον καλλιεργητή

Hasis
Ξαφνικά, μια ήσυχη περιοχή μέσα σε ένα δάσος στα Γρεβενά πλημμύρισε μέσα στη νύχτα από... φωνές αστυνομικών, που καραδοκούσαν κρυμμένοι και τελικά έπιασαν στα πράσα τον καλλιεργητή μιας μίνι χασισοφυτείας, μόλις πλησίασε τον περικυκλωμένο χώρο για να την περιποιηθεί!

Οι άνδρες της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. είχαν εντοπίσει τα επτά τεράστια δενδρύλλια κάνναβης που έφταναν σε ύψος τα τρία μέτρα και είχαν στήσει ενέδρα για να συλλάβουν επ' αυτοφώρω τον καλλιεργητή. Όταν εμφανίστηκε ένας 52χρονος Έλληνας, τον ακινητοποίησαν, του έβαλαν χειροπέδες και ξερίζωσαν τα χασισόδεντρα, ενώ κατέσχεσαν τα σύνεργα που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια. Στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν 4,16 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 160 σπόροι και ένα σπρέι πιπεριού και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γρεβενών του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε χωριό της Αμφιλοχίας, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 55χρονος Έλληνας, μετά από στοχευμένη έρευνα στην κατοικία του όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στην αυλή τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης. Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης