Φυτεία και ενάμισι κιλό χασίς σε σπίτι στην Χαλκιδική

Φυτεία και ενάμισι κιλό χασίς σε σπίτι στην Χαλκιδική

H φυτεία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου, ο καλλιεργητής συνελήφθη και κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατασχέθηκαν δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 606,7 γραμμαρίων

Xalkidiki-xasis
Η πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας του σε περιοχή της Χαλκιδικής, έδωσε την δυνατότητα στον 50χρονο ιδιοκτήτη να διαμορφώσει τρεις χώρους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να καλλιεργεί συνολικά 30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,70 μέτρου.

Όμως, η φυτεία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου, ο καλλιεργητής συνελήφθη και κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατασχέθηκαν δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 606,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Στην περιοχή της Κοζάνης, η έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Έδεσσας στο σπίτι δύο αλλοδαπών ηλικίας 42 και 28 χρόνων, αποκάλυψε ότι είχαν κρύψει σε διάφορα σημεία στην αυλή συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 24,2 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με 5,2 γραμμάρια κάνναβης και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 13,5 εκατοστών. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου δύο Έλληνες ηλικίας 40 και 68 χρόνων, γιατί κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 145,78 γραμμαρίων,
μικροποσότητα σπόρων, δύο τρίφτες και μία πίπα κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Στα Τρίκαλα Ημαθίας, συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ένας 55χρονος Έλληνας που είχε φυτέψει στην αυλή του σπιτιού του δύο δενδρύλλια κάνναβης, ενώ ο εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε σε διάφορους χώρους του σπιτιού συσκευασίες με συνολικά 16 περίπου γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και αρκετούς σπόρους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης