Μετά από 12 χρόνια εξιχνιάστηκε ληστεία στην Τρίπολη!

Μετά από 12 χρόνια εξιχνιάστηκε ληστεία στην Τρίπολη!

Οι άνδρες της Ασφαλείας ταυτοποίησαν ως έναν από τους δράστες έναν 43χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του

Λιστια
Μια… ντουζίνα χρόνια πέρασαν ώσπου να βρεθεί η άκρη του νήματος για την ληστεία με θύμα μια γυναίκα, που είχε δεχθεί επίθεση από κακοποιούς μέσα στο σπίτι της στην Τρίπολη με στόχο το χρηματοκιβώτιό της, το απόγευμα της 11ης Μαΐου του… μακρινού 2006!

Οι άνδρες της Ασφαλείας δεν εγκατέλειψαν ποτέ την έρευνα και κατάφεραν να αξιοποιήσουν όσα στοιχεία είχαν στην διάθεσή τους για την υπόθεση, σε συνδυασμό με τα ευρήματα που εξετάζονταν από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Ερευνών. Έτσι, ταυτοποίησαν ως έναν από τους δράστες έναν 43χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του. 

Το επίμαχο απόγευμα, οι κακοποιοί είχαν εισβάλει στο σπίτι της γυναίκας, την είχαν ακινητοποιήσει χρησιμοποιώντας βία και επιχείρησαν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο. Όμως, στάθηκε αδύνατο να το… σηκώσουν κι έτσι εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και τράπηκαν σε φυγή. Η δικογραφία σε βάρος του 43χρονου υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης και οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να ταυτοποιήσουν τους συνεργούς του και να διαπιστώσουν αν έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης