Αλβανός με τρία διωκτικά έγγραφα επέστρεψε στην Ελλάδα

Αλβανός με τρία διωκτικά έγγραφα επέστρεψε στην Ελλάδα

Κατά τον έλεγχο στοιχείων που του έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχαν εκδοθεί ένα ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών, ένα ένταλμα βίαιης προσαγωγής για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και μια καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ληστείας και αντίσταση

astuynomia01
Μεσάνυχτα Κυριακής επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από την πατρίδα του ένας 30χρονος Αλβανός, πιστεύοντας ότι οι έλεγχοι στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς θα είχαν χαλαρώσει λόγω της προχωρημένης ώρας. Όμως, ήταν αδύνατο να μείνουν κρυφά τα τρία διωκτικά έγγραφα που εκκρεμούσαν σε βάρος του!

Κατά τον έλεγχο στοιχείων που του έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχαν εκδοθεί ένα ένταλμα σύλληψης του 26ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών για υποθέσεις ναρκωτικών, ένα ένταλμα βίαιης προσαγωγής του 1ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και μια καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για απόπειρα ληστείας και αντίσταση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και έξι μηνών.

Το... «μπουμπούκι» από την Αλβανία συνελήφθη, παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος διέταξε να μεταχθεί διαδοχικά στις ανακριτικές αρχές που τον αναζητούσαν για να απολογηθεί και στη συνέχεια να εγκλειστεί στις φυλακές Σταυρακίου.

*** Σε περιοχή των Σερρών, συνελήφθη σ από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βισαλτίας ένας 45χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης