Έκρυβε δυόμισι κιλά χασίς και εκρηκτικά σε σπίτι στη Λακωνία

Έκρυβε δυόμισι κιλά χασίς και εκρηκτικά σε σπίτι στη Λακωνία

Ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί ξετρύπωσε τις συσκευασίες με την ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 325,5 γραμμαρίων

police-8
Τις ύποπτες διασυνδέσεις ενός 50χρονου Έλληνα διακινητή ναρκωτικών, που εξετάζεται αν έχει σχέσεις και με κυκλώματα της νύχτας, διερευνούν με πολλή προσοχή οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που τον συνέλαβαν με έφοδο στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα στην Λακωνία.

Όπως το περίμεναν, ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί ξετρύπωσε τις συσκευασίες με την ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 325,5 γραμμαρίων που έκρυβε ο ύποπτος. Όμως, προβληματίζονται από άλλα ευρήματα τα οποία κατέσχεσαν, όπως οκτώ πυροκροτητές και βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 3,45 μέτρων, ένα περίστροφο με 56 φυσίγγια και διάφορα παράνομα εξαρτήματα κυνηγετικού όπλου.

Ο 50χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Η προανάκριση για την διερεύνηση της εμπλοκής του σε άλλες παρανομίες συνεχίζεται, ενώ το περίστροφο εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης